التهاب زبان،درمان التهاب زبان،گلوسیت,التهاب زبان کوچک,التهاب زبان و دهان,
علت التهاب زبان,گلوسیت چیست,گلوسیت زبان,بیماری گلوسیت,درمان بیماری گلوسیت
بیماری التهاب زیان یا گلوسیت را چقدر می شناسید ؟
شرح بیماری
گلوسیت عبارت است از التهاب حاد یا مزمن زبان در اثر علل مختلف. گاهی مسری است ولی سرطانی نیست.
علایم شایع بیماری
هر یک از موارد زیر:
زبان متورم با رنگ قرمز روشن
زخم متورم با رنگ قرمز روشن
موییشکل شدن زبان، گاهی همراه با سطحی سیاه
قرمز شدن نوک و گوشههای زبان
علل بیماری
عفونی از جمله هرپس
سوختگی
آسیب ناشی از دندانهای ناصاف، عدم تناسب دندانهای مصنوعی، تنفس دهانی یا گازگرفتگی مکرر در حین تشنج
سوء مصرف الکل، دخانیات، غذای گرم یا چاشنی
سلامت نامناسب دندان
آلرژی به خمیر دندان، دهان شور (به ویژه دهان شور حاوی پراکسید)، شیرینی، رنگ یا مواد مورد استفاده در کارهای دندانپزشکی
کمبود ویتامینهای ب در اثر پلاگر، کمخونی کمبود ویتامین ب12 یا کمخونی کمبود آهن
واکنشهای مضر نسبت به داروها
عوامل تشدید کننده بیماری
تغذیه نامناسب به ویژه کمبود ویتامینها
سیگار کشیدن
مواجهه شیمیایی یا محیطی با موارد شیمیایی تحریککننده یا خورنده
الکلیسم
اضطراب یا افسردگی
پیشگیری
بهداشت دهان خوبی داشته باشید. دندانها و زبان را حداقل 2 بار در روز مسواک بزنید و هر روز از نخ دندان استفاده کنید.
مرتب چکاب دندانپزشکی داشته باشید.
سیگار نکشید.
با استفاده از محافظ سر در ورزشهای تماسی یا دوچرخه سواری، از آسیب زبان پیشگیری نمایید.
عواقب مورد انتظار
با درمان معمولاً ظرف 2 هفته علاجپذیر است.
عوارض احتمالی
التهاب زبان در صورت عدم درمان کافی میتواند مزمن گردد.
درمان بیماری
اصول کلی
آزمونهای تشخیصی میتوانند شامل بررسیهای آزمایشگاهی خون یا بیوپسی برای تشخیص هر گونه اختلال زمینهای باشند.
درمان متوجه علت زمینهای در کنار ابزارهای کمک به خود خواهد بود.
بررسی کنید که آیا بین خوردن غذاهای خاص و التهاب زبانن همراهی وجود دارد یا خیر. غذاهای تحریککننده میتوانند شامل شکلات، مرکبات، غذاهای اسیدی
(سرکه، ترشیجات)، آجیل شور یا چیپس سیب زمینی باشند.
روزانه 3 بار یا بیشتر دهان خود را با محلول نمک (نصف قاشق چایخوری در 250 سیسی آب معادل یک بطری نوشابه) بشویید.
اگر التهاب زبان، ناشی از یک دندان یا دندان مصنوعی خراب باشد، با دندانپزشک خود مشورت کنید. تا زمان رفع علت، التهاب بهبود نخواهد یافت.
داروها
برای درد خفیف میتوانید از داروهای بدون نیاز به نسخه مثل دهان شوهای بیحسکننده یا استامینوفن استفاده کنید.
ممکن است برای عفونت و درد، آنتیبیوتیکها یا بیحسکنندههای موضعی تجویز گردند.
فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری
محدودیتی وجود ندارد.
رژیم غذایی
غیر از پرهیز از غذاهایی که التهاب را تشدید میکنند، رژیم غذایی خاصی ندارد. در طول بهبودی در حدامکان از مایعات فراوان و رژیم غذایی کاملاً متعادل استفاده نمایید.
برای به حداقل رساندن درد، مایعات را با نی بنوشید. غذاهایی که درد کمتری ایجاد میکنند، عبارتند از شیر، ژلاتین مایع، ماست، بستنی و فرنی.
درچه شرایطی باید به پزشک مراجعه نمود؟
ایجاد تب
عدم بهبودی علایم ظرف 3 روز علیرغم درمان
اگر درد غیر قابل تحمل شود و با درمان تسکین نیابد.
ظهور بثور پوستی
کاهش وزن
اگر زبان متورم شود و مانع بلع گردد.
با رعایت نکات ذکرشده دوره بیماری را راحتتر سپری کنید.
منزل شاپوری بنای زیبا است که در شهر شیراز واقع شده است.
منزل شاپوری مربوط به اوایل دوره پهلوی بوده و در شیراز، خیابان انوری، روبروی خیابان اهلی واقع شده که این اثر در تاریخ 16 مهر 1379
با شماره? ثبت 2781 بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این بنای ارزشمند از سالهای 1310 تا 1315 توسط استاد ابوالقاسم مهندسی معمار معروف شیرازی بنا شده
و متعلق به عبدالصاحب شاپوری از تاجران بزرگ شیراز است.
این اثر تاریخی تا دهه 70 هجری شمسی این بنا مورد استفاده? خانواده? شاپوری بود و چند سال به صورت متروکه رها شد و در نهایت در سال 1378 سازمان میراث
فرهنگی استان فارس آن را خریداری و ثبت میراث فرهنگی ایران کرد. این بنا در دو طبقه با زیربنای 840 مترمربع و در زمینی به مساحت 4635 مترمربع به سبک معماری
قاجاریه بنا شده و جزو اولین بناهایی است که در آن سالها با رویکرد آزادانه به معماری طراحی شدهاست.
خصوصیات منحصربهفرد بنا :
– اضافه نمودن بالکن به بنا که در معماری ایرانی جایگاهی نداشته، از مشخصات منحصربهفرد معماری این عمارت می باشد.
– دسترسی به عمارت از محور اصلی نمیباشد و با 90 درجه چرخش در نمای شمالی واقع شدهاست.
– باغ این مجموعه دارای تقارن در معابر است ولی نحوه? قرارگیری درختها در آن تقارن ندارند.
– راهپله? درونی بنا در معماری بناهای همدوره با این اثر دیده نمیشود.
– برخلاف دیگر بناها که اتاقها چندمنظوره بودند در این بنا هر اتاق کاربری خاص خود را داراست.
این مجموعه در منطقه مرکزی شهر شیراز و در محله ی قدیمی معروف به انوری واقع شده است.
آدرس
شیراز، خیابان کریم خان زند، خیابان انوری، تقاطع اهلی، باغ و عمارت شاپوری
شیراز مثل همیشه سرآمد بناهای تاریخی و زیبا در کشور است.
چقدر در مورد جوز هندی می دانید؟ با ماهمراه شوید تا این گیاه را بهتر بشناسید.
منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزایر ملوک است و در آن مناطق یکی از پایــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در این مناطق به صورت
خشک شده و بیشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع باید گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذیذترین چاشنی برای غذا به کار می
رود که البته مقادیر زیاد آن موجب ایجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتیاد به ماده ی آلکالوئیدی آن میگردد.
جوز هندی درختی است دوپایه، به ارتفاع 8 تا10 متر و دارای برگهای دائمی که در جزائر ملوک به صورت وحشی می روید. شکل ظاهری آن بی شباهت به درخت نارنج
نیست زیرا بر روی شاخه های متعدد آن برگهایی متناوب، ساده، کامل، موجدار، بیضوی، نوک تیز، بدون استیبول و چرمی شبیه برگ درخت نارنج به وجود می آید. سطح
فوقانی پهنک برگ به رنگ سبز تیره ولی سطح تحتانی آن روشن تر و به رنگ سبز مایل به سفید می باشد.
در طول شاخه های آن گلهای نر و ماده بر روی دو پایه به وجود می آید.
گلهای نر آن دارای پوششی ضخیم، گوشتدار و منقسم به سه قسمت نوک تیز اند و به صورت مجتمع بر روی شاخه قرار می گیرند.
در گلهای ماده نیز پوششی شبیه گلهای نر وجود دارد و دارای یک تخمدان تک خانه است که از لقاح آن یک میوه ی سته شبیه هلو و محتوی دانه های بیضوی محصور در
یک پوشش گوشتی و قرمز رنگ تبدیل می گردد.
قسمت مورد استفاده ی این درخت دانه و پوشش اطراف آن است. بهره برداری از این درخت معمولاٌ از پایه های 7 ساله شروع می شود و در سن 25 سالگی نیز حداکثر
مقدار میوه از آن به دست می آید و چون در تمام سال میوه بر روی درخت وجود دارد در هر فصلی می توان از درخت بهره برداری به عمل آورد. ولی بهترین موقع زمانی
است که هنوز میوه ها در حال باز شدن باشند. میوه ی رسیده ی گیاه پس از باز شدن دانه هایی خارج می سازد که درون محفظه ای به رنگ قرمز نهفته می باشند.
دقت در وضع دانه ی گیاه نشان می دهد که ارتباط دانه با محفظه ی مذکور منحصراً از راه قاعده ی آن است. هر دانه را نیز از خارج پوسته ی سختی به رنگ قهوه ای که
دارای شیارهای عمیق منشعب از قاعده است، در بر می گیرد.
اگر پوسته ی سخت دانه از آن جدا شود، مغز آن ظاهر می گردد که سطحی چین خورده دارد و وجموعاً به رنگ خاکستری جلوه می نماید. بوی آن مخصوص و طعمش
تند روغنی معطر و بسیار مطبوع است.
پس از چیدن میوه ها دانه های محصور در پوشش خارجی را در آب نمک می خیسانند و پس از آن که با این عمل پوشش خارجی دانه (Macis) از آن جدا گردید، دانه ها
را بر روی شاسی ها تحت اثر گرمای ملایم به نحوی که به خوبی تهویه گردند قرار می دهند و مرتباً هر دو روز یک بار آنها را زیر و رو می کنند. با این روش در طی مدت دو
ماه مغز درون دانه از پوسته ی آن ازاد می گردد (بر اثر خشک شدن و از دست دادن آب). در این هنگام با قطعه چوب سبک وزنی ضربات ملایم بر روی پوسته ی آن وارد
می آورند و مغز دانه را از پوسته جدا می کند.
ترکیبات شیمیایی- دانه ی گیاه که موسکاد نامیده می شود دارای آمیدون، مواد آلبومینوئیدی، مواد چرب جامد به مقدار 35 تا 40 درصد،
اسانس 8 تا 15 درصد و رزین می باشد.
اسانس موسکاد مایعی بیرنگ با کمی تمایل به زردی دارای بوی معطر و طعم گرم و سوزاننده است. در ترکیب آن نیز مخلوطی از پنین، کامفن راست (80درصد)، دیپانتن،
الکلهای ترپنی، کمی اوژنول، سافرانین، میریستین و… یافت می گردد.
بوردو موسکاد ماده ی چرب مغز دانه ی گیاه است که برای تهیه آن مغز دانه ها را به صورت گرد در آورده بر روی غربال مویی می گسترانند و تحت اثر بخار آب قرار می
دهند تا مواد چرب آن به حالت مایع و قابل استخراج در آید. سپس آن را به سرعت تحت اثر فشار صفحات آهنی سفید که قبلاً به علت قرار گرفتن در آب جوش کاملاً داغ
شده است قرار می دهند. چون ماده ی روغنی که تحت اثر فشار صفحات آهنی گرم از گرد دانه خارج می شود مقداری آب همراه دارد. برای خارج شدن آب از روغن
ظرف محتوی آنها را خنک می نماید به حدی که آب درون آن سرد شده و جدا شدن روغن از آب میسر می گردد.
صاف کردن روغن به دست آمده نیز باید در دمای 100 درجه صورت گیرد.
خواص درمانی- دانه ی این گیاه و همچنین پوشش خارجی آن (Masic) از مواد محرک و مؤثر است. ولی ادامه ی مصرف آن خطرناک می باشد و مصرف 7 تا 12 گرم آن
موجب مسمومیت می شود. مصرف بی رویه ی اسانس موسکاد ایجاد رخوت و خواب عمیق همراه با کاهش عمل رفلکس ها می کند. سمی بودن آن برای انسان بیشتر
از حیوانات است. با توجه به موارد مسمومیت که غالباً از مصرف موسکاد و اسانس آن پیش می آید، باید همواره این نکان مورد دقت قرار گیرد که اولاً اگر مصرف آنها بی
رویه و بیشتر از مقادیر درمانی نباشد و ثانیاً ادامه پیدا نکند بی خطر می باشد.
موسکاد و پوشش خارجی آن علاوه بر مصارف درمانی در فرمول عده ای از فراورده های دارویی وارد می شود و به علاوه از ان در تهیه ی بعضی لیکورهای مقوی قلب و
هضم کننده استفاده می شود. بوردوموسکاد در استعمال خارج به صورت مالیدن بر روی عضو برای درمان رماتیسم به کار می رود.
شکلهای دارویی- موسکاد در فرمول الکلای گاروس و همچنین آب ملیس ده کارمس و الکلای فیروراوانتی وارد می شود
بوردوموسکاد در تهیه ی بم نروال و لینیمال دوروزن و یا به طور خالص برای مالش دادن بر روی عضو در رماتیسم به کار برده می شود.
محفظه ی بیرون دانه به مصارف درمانی نمی رسد ولی از آن برای تهیه ی نوعی شراب استفاده می گردد.
اسانی موسکاد به عنوان مقوی و به مقدار 25 قطره یا نصف قاشق چایخوری در یک فنجان آب گرم مصرف می شود مشروط بر آن که به طور مداوم به کار نرود.
تولید ادویه جوز هندی در اندونزی به عنوان یک حرفه محسوب می شود و در تمام سال عده ی خاصی به خشک کردن و تولید آن مشغولند. همان طور که گفته شد جوز
هندی از طعم بسیار لذیذی برخوردار است و در کشورهای گرمسیری به خصوص طرفداران خاص خود را دارد. جوز هندی به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص تسکین
دهنده ی دردهای مفصلی و روماتیسمی است ولی افراط در مصرف آن بر روی بخش کنتل احساسات در مغز تأثیر گذاشته و در واقع آن را تحریک می کند و پس از مصرف
آن احساس نشاط و رضایت به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می آید.البته مصرف ان بستگی به طبع اشخاص دارد. برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است
از این گیاه مفید استفاده نمایید.
فارماتون چیست,ژریاتریک فارماتون چیست؟,قرص فارماتون چیست,داروی فارماتون چیست؟,مولتی ویتامین فارماتون چیست,عوارض فارماتون چیست,خواص فارماتون چیست,فارماتون برای چیست,کار فارماتون چیست,عوارض کپسول فارماتون چیست,فارماتون اصل,فارماتون اصل قیمت,فارماتون اصل و تقلبی,تشخیص فارماتون اصل و تقلبی,تشخیص فارماتون اصل,قرص فارماتون اصل,تشخیص فارماتون اصل از تقلبی,خرید فارماتون اصل,مشخصات فارماتون اصل,قرص فارماتون اصلی,فارماتون قیمت,قیمت فارماتون 30 تایی,قیمت فارماتون اصل,قیمت فارماتون,قرص فارماتون قیمت,ژریاتریک فارماتون قیمت,قیمت فارماتون 100 تایی,قیمت فارماتون اصلی,قیمت فارماتون خارجی,فارماتون اصل به قیمت واقعی,فارماتون tnt,قرص فارماتون tnt,کپسول فارماتون tnt,مولتی ویتامین فارماتون tnt,فارماتون تقلبی,فارماتون تقلبی,تشخیص فارماتون تقلبی,قرص فارماتون تقلبی,ژریاتریک فارماتون تقلبی,فارماتون اصل و تقلبی,کپسول فارماتون تقلبی,عکس فارماتون تقلبی,فارماتون اصلی و تقلبی,فارماتون ویکی پدیا,فارماتون در بدنسازی,قرص فارماتون در بدنسازی,مصرف فارماتون در بدنسازی,فارماتون بدنسازی,تاثیر فارماتون در بدنسازی,نقش فارماتون در بدنسازی,قرص های فارماتون در بدنسازی,فارماتون عوارض,فارماتون و عوارض,عوارض فارماتون چیست,فارماتون و عوارض آن,pharmaton عوارض,عوارض فارماتون اصل,فارماتون خواص,pharmaton خواص,خواص فارماتون چیست
فارماتون یکی از انواع مولتی های وارداتی است که سالهاست در داروخانه های ایران با مجوز در حال ارائه است این دارو که در کشور ما با توجه به وجود مارک
فارماتون بر روی کپسول ها و درشیـشه ها به نام “فارماتون” شناخته می شود، یکی از محصولات مشهور شرکت فارماتون می باشد. این دارو به دلیل فرم خاص
دارویی، سوسپانسیون درون کپسول نرم، دارای فراهمی زیستی بسیار خوبی است و جزو مقبول ترین ویتامین ها در کشور است.
فارماتون (Pharmaton) نام تجاری یکی از مکمل های ویتامین سوییسی اصل است که در ایران و سراسر جهان
به عنوان یکی از معروف ترین مکمل های غذایی و مولتی ویتامین برای بدن مصرف می شود.
بنا به گفته سازنده کپسول های ژریاتریک فارماتون هیچ گونه عوارض جانبی برای شخصی سالم ندارد.
موارد ذکر شده بر روی بسته کپسول های فارماتون نوشته شده است.
فارماتون چیست؟
ژریاتریک فارماتون دارای چهار گروه ماده ی فعال است :
۱-دارای عصاره جینسنگ با غلظت بالا
۲-دارای دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات .
۳-دارای مواد دخیل در متابولیسم. (ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب )
۴-دارای مواد موثر در متابولیسم چربی ها که سبب برداشت یا کاهش ذخابر چربی کبد می شوند. (کولین، اینوزیتول، لینولئیک اسید )
ژریاتریک فارماتون به دلیل مواد تشکیل دهنده ئ آن در افراد میانسال و جوانتر که به دلیل فعالیتهای
بیش از اندازه فکری و بدنی دچار استرس می باشند، نیز مورد استفاده است .
جینسنگ (جینسینگ) دارای انواعی از پاناکسوزیدها و پاناگزاتریول و پاناگزادیول است.
این ترکیب دارای اثر محرک نسبی بر روی مغز و بدن انسان می باشد که باعث
احساس افزایش تمرکز و احتمالا بهبود حافظه می گردد .
به دلیل وحود دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات، ژریاتریک فارماتون یک ترکیب بهبود دهنده ی خلق و خوی بسیار ضعیف است .
در این ترکیب دارویی حدود ۲۰ نوع ویتامین و ماده ی معدنی مناسب برای بدن انسان وجود دارد که می تواند
کمبود ویتامین های ناشی از سو تغذیه یا سو جذب را برطرف نماید .
مقدار مصرف (دوز مصرف) فارماتون
بر روی جعبه کپسول فارماتون توصیه شده است ابتدا روزی دو کپسول، یکی همراه صبحانه و یکی همراه ناهار، برای
دو تا سه هفته مصرف شود و بعد از این مدت روزی یک کپسول همراه صبحانه مصرف می شود که این کار
می توان در چند ماه تکرار شود و همان طور که در بالا گفته شد اثرات جانبی ندارد.
بهترین زمان برای مصرف ویتامین و مکمل های معدنی مانند فارمتون در هنگام صرف غذاست.
اگر آنها را با شکم خالی مصرف کنید، ممکن است بدنتان نتواند به خوبی آنرا
جذب کند و دچار ناراحتی های معده شوید . فارماتون داروی چاقی نیست.
سوخت و ساز را بهبود می بخشد و مثل همه مولتی ویتامین ها اشتها آور است .
موارد منع مصرف فارماتون
فارماتون دارای قند نیست و برای بیماران دیابتی با تجویز پزشک مشکلی به همراه ندارد.
در صورت داشتن موارد زیر فارماتون مصرف نکنید:
-*- مشکلات کلیوی دارید .
-*- مشکلاتی درافزایش جذب اهن دارید، مانند هموکروماتوزیس
-*- یا اگرسطح کلسیم ادرار یا خونتان بالا ست .
-*- یا اگر به مواد ساخته شده در این دارو حساسیت دارید .
-*- اگر به سویا یا بادام زمینی حساسیت دارید نباید این کپسول را مصرف کنید .
کپسولهای فارماتون را همراه با مقدار کمی از مایعات مصرف کنید.
در صورتی که بلع کپسول مشکل است می توان آن را برش داد و محتویات آن را همراه مقداری مربا یا عسل میل نمود.
مصرف فارماتون ساعت خاصی ندارد، در صورت فراموشی یک دوز آن دوز را حذف نمایید.
این دارو باید در جای خشک وخنک نگهداری شود
نکته ئ عجیب در کسب موفقیت همه ئ ثروتمندان جهان
یکی از مهمترین عواملی که هیچ وقت در زندگی به آن توجه نمیکنیم توانایی هایی است که داریم.نوشتن
توانایی ها روی یک کاغذ می تواند به شما بسیار کمک کند.شما را به خواندن این داستان زیبا دعوت می نماییم.
سرهنگ ساندرس یک روز در منزل نشسته بود در این میان نوه اش آمد و گفت: بابابزرگ این ماه برایم یک دوچرخه میخری؟
او نوه اش را خیلی دوست می داشت، گفت: حتماً عزیزم، حساب کرد ماهی ۵۰۰ دلار حقوق بازنشستگی میگیرم
و حتی در مخارج خانه هم می مانم. شروع کرد به خواندن کتاب های موفقیت.
در یکی از بندهای یک کتاب نوشته بود: قابلیت هایتان را روی کاغذ بنویسید. او شروع کرد به نوشتن.
دوباره نوه اش آمد و گفت: بابا بزرگ داری چه کار می کنی؟
پدربزرگ گفت: دارم کارهایی که بلدم را مینویسم. پسرک گفت: بابابزرگ بنویس مرغ های خوشمزه درست می کنی.
پیرمرد پودرهایی را درست می کرد که وقتی به مرغ ها میزد مزه مرغ ها شگفت انگیز می شد.
او راهش را پیدا کرد. پودر مرغ را برای فروش نزد اولین رستوران برد اما صاحب آنجا قبول نکرد، دومین رستوران نه،
سومین رستوران نه، او به ۶۲۳ رستوران مراجعه کرد و ششصدوبیست و چهارمین رستوران حاضر شد از پودر مرغ استفاده کند.
امروز کارخانه پودر مرغ کنتاکی در ۱۲۴ کشور دنیا نمایندگی دارد و اگر در آمریکا کسی بخواهد عکس سرهنگ ساندرس
و پودر مرغ کنتاکی را جلوی در رستورانش بزند، باید ۵۰ هزار دلار به این شرکت پرداخت کند.