سه نما

مرجع کامل اس ام اس و جوک

سه نما

مرجع کامل اس ام اس و جوک

گوشت بره

گوشت بره

طبع و خواص و مضرات مصرف گوشت بره استرالیایی در بارداری برای زن باردار سرد یا گرم در سایت علم سرا

گوشت بره نر , گوشت بره و خواص , گوشت بره در بارداری , گوشت بره ماده

توضیحاتی در مورد گوشت بره

گوشت بره ، گوشت حاصل از گوسفندی است که در اوایل زندگی خود قرار دارد. گوشت بره را جزو گوشت قرمز می دانند ، زیرا دارای سطوح بالایی از میوگلوبین و پروتئینی است که در بافت‌های عضلانی حیوانات خاص (مانند گاوها) یافت می‌شود که هنگامی‌ که با اکسیژن مواجه می‌شود، به رنگ قرمز در می آید.

در شرایط کنونی ، درحالیکه گوشت بره یک گوشت قرمز است ، ولی شک نکیند که  گوشت حاصل از انواع تغذیه‌ شده بره توسط علف تازه به‌طورکلی کاملاً سالم و منبع قابل‌ اعتمادی از پروتئین هستند.

گوشت بره دارای چربی بسیار کمی است که آن را در میان سایر گوشت ها منحصر بفرد می کند. وقتی که از آن استفاده می کنیم، گوسفند دارای طعم ملایم است که از گوشت مرغ یا گوشت گاو مطلوبتر است و هنگام کباب طعمی بی نظیر دارد

سه نوع گوشت در برخورد با گوشت گوسفند داریم.گوشت بره که گوسفند نا بالغ است.گوشت گوسفند یک تا دو ساله که به اصطلاح به آن Hogget می گویند و گوشت گوسفند بالغ که طعم و عطرش تشدید می شود ولی سخت تر می شود.در بین این سه نوع گوشت ، گوشت بره بهترین است.

در این مطلب از سایت جسارت در مورد طبع و خواص و مضرات مصرف گوشت بره استرالیایی در بارداری برای زن باردار سرد یا گرم صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

ارزش غذایی گوشت بره

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند اهلی به دست می‌آید. گوشت گوسفند یک ساله گوشت بره و گوشت گوسفند بالای یک سال گوشت هاگست و گوشت بزرگسالان گوشت گوسفند نامیده می‌شود. مجزا از گوشت، بره را گوسفندهای نوجوان نیز توصیف می‌کنند که ممکن نیست به عنوان گوشت بره از گوسفندهای نوجوان استفاده شود. این گوشت از نظر علم تغذیه یک منبع بسیار غنی از مواد معدنی، از جمله آهن، روی، کلسیم، سلنیوم، پتاسیم، مس و منیزیم و همچنین ویتامین‌های مختلف گروه B است. ۴ اونس از گوشت بره شامل حدود ۲۸ گرم پروتئین است، اما تقریباً ۲/۳ از چربی اشباع موردنیاز روزانه شما را نیز تأمین می‌کند، به‌طوری‌که در هنگام مصرف گوشت بره پرهیز از زیاده‌روی و مصرف متعادل این گوشت توصیه می‌شود. همان ۴ اونس از این گوشت حاوی بیش از ۳۳۰ کالری است. علاوه بر چربی‌های اشباع‌شده، گوشت بره دارای برخی از چربی‌های غیراشباع نیز است.

بهترین نوع گوشت

برای مزاج انسان بهترین نوع گوشت، گوشت گوسفند است. گوشت بره ای که کمتر از ۶ماه داشته باشد، از گوشت گوسفند هم مرغوب تر است. در هر صورت برای مصرف گوشت قسمت راسته یا سردست یا دست و سینه گوسفند از ناحیه ران بهتر است. – گوشت گوسفند نسبت به انواع دیگر گوشت ، سریع الهضم است، یعنی به راحتی هضم می شود و به اصطلاح دستگاه گوارش را اذیت نمی کند. – داخل گوشت گوسفند نرم تر است و تری بیشتری هم دارد. – از نظر غلظت، خونی که گوشت گوسفند تولید می کند خون بهتری است. – مصرف گوشت گوسفند برای بیماران سوداوی مفید است. – باعث افزایش قدرت جنسی زن و مرد می شود.

بافت گوشت بره

با وجودی که گوشت بره، بافت ماهیچه‌ای متراکم و پر حجمی ندارد، اما اغلب مردم به دلیل آن‌که رنگ صورتی مطلوبی دارد و حداکثر مقدار گوشت و حداقل مقدار چربی را داراست آن را به گوشت گوسفند ترجیح می‌دهند. اما گوشت بره چه ویژگی متمایزی دارد و آیا مصرف آن توصیه می‌شود؟ گوشت بره از نظر تردی و خوشمزگی در میان دیگر گوشت حیوانات حرف اول را می‌زند و قابلیت هضم بالایی دارد. این گوشت حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است و می‌تواند در ساختن بافت‌های جدید مفید باشد. گوشت بره مقدار قابل ملاحظه‌ای فسفر همراه با کلسیم و آهن دارد و از نظر ویتامین‌های گروه B بخصوص B12 غنی است. این گوشت به دلیل بهترین طعم و کمترین میزان چربی گزینه مناسبی است.

خواص گوشت بره

مهم‌ترین مزایای ناشی از مصرف این گوشت شامل محافظت از بدن در برابر کم‌خونی، افزایش توده عضلانی، بهبود سلامت استخوان، بهبود سیستم ایمنی بدن و سلامت سیستم عصبی، جلوگیری از نقایص زایمان و غیره است.لینولئیک اسید (CLA) موجود در گوشت بره در سطوح قابل‌توجهی یافت شده است و این ترکیب در تعدادی از مطالعات در مبارزه با سرطان سینه در ارتباط است. جلوگیری از ایجاد بیماری کم‌خونی با مقدار خوبی از هر دو کلسیم و آهن، این نوع از گوشت قرمز می‌تواند در پیشگیری از بیماری کم‌خونی با ارائه آهن به‌اندازه کافی برای ایجاد گلبول‌های قرمز جدید کمک کند. کمک به فرایند کاهش وزن علیرغم بالا بودن کالری و چربی‌های اشباع‌شده، شواهدی وجود دارد که گه گاه گوشت بره می‌تواند به افزایش حس سیری و افزایش فعالیت متابولیک کمک کند و پروتئین‌های زیادی نیز تولید کند.

گوشت سفید

گوشت مرغ که جزء گوشت‌های سفید است، در مقایسه با گوشت‌های قرمز چربی و آهن کمتری دارد ولی از نظر تأمین پروتئین مورد نیاز بدن و دیگر خواص غذائی نسبت به گوشت‌های قرمز کمبود خاصی ندارد، پس برای اشخاصی که غلظت کلسترول، تری گلیسیرید و اسیداوریک خونشان بالاست و دچار بیماری‌های قلبی – عروقی و یا مشکلات نقرس هستند مناسب‌تر از گوشت قرمز می‌باشد. توجه به این نکته نیز مهم است که پوست مرغ قبل از پخت کنده و جدا شود که این امر باعث کاهش دریافت چربی‌های اشباع و کلسترول آن می‌شود.گوشت طیور از قبیل مرغ بدلیل خصوصیاتی مانند پروتئین زیاد، چربی کم، طعم غذائی خوب، نسوج نرم و سهل الهضم بودن، برای تغذیه اطفال و بیمارانی که احتیاج به غذای سبک و زود هضم دارند مناسب‌تر می‌باشد. گوشت شتر مرغ نیز دارای بافتی نرم و تُرد است و به دلیل داشتن چربی کم و میزان کلسترول پائین برای بیماران قلبی – عروقی مناسب تر می‌باشد و همچنین بخاطر داشتن آهن بالا برای خانم‌های باردار و دختران بالغ سودمند است و میتواند جانشین مناسبی برای گوشت قرمز ‌باشد. پس افرادی که بنا به هر دلیلی مصرف گوشت قرمز برای آنان مضر می‌باشد می‌توانند از گوشت این پرنده صحرائی استفاده نمایند.ماهی ها و دیگر آبزیان نیز جزء گوشت‌های سفید می‌باشند، چربی غذاهای دریائی به طور عمده از اسیدهای چرب غیراشباع است که بنام اسیدهای چرب امگا-۳ معروفند. همچنین میزان کلسترول در آبزیان بسیار کم است. غذاهای دریائی دارای انواع املاح و ویتامین‌ها از قبیل ویتامین A، D، ویتامین‌های گروه Bاملاحی چون فسفر و کلسیم می‌باشند.اسیدهای چرب امگا-۳ موجود در غذاهای دریائی، افسردگی و بداخلاقی را از بین می‌برد و باعث تقویت قلب، مغز، قدرت بینائی، حافظه و تنظیم فشار خون می‌شود و بخاطر همین خواص ارزنده و مفید است که توصیه به خوردن بیشتر گوشت سفید بخصوص گوشت ماهی و دیگر آبزیان می‌شود.

عوارض جانبی گوشت بره

برخی از عوارض جانبی ممکن در مورد خوردن گوشت بره وجود دارد، به ویژه اگر شما این ماده را بیش‌ازحد مصرف کنید، از جمله موارد زیر است: خطر بالای فشارخون بالا کلسترول بالا دیابت مشکلات قلبی عروقی

افزایش توده عضلانی با گوشت بره

گوشت بره به‌عنوان منبع منسجمی از پروتئین، می‌تواند به بهبود و افزایش توده عضلانی کمک کند، درحالی‌که همچنین مصرف این ماده غذایی باعث بهبود عملکرد جسمانی و فعالیت متابولیک در بدن می‌شود.

فرآورده های گوشتی

فرآورده های گوشتی، فراورده هایی را می نامندکه لااقل نیمی از آنها را گوشت تشکیل داده باشد. محصولات گوشتی یکی از پر مصرف ترین فراورده های غذایی به شمار آمده و تنها در کشور آلمان که یکی از بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده فرآورده های گوشتی می باشد بیش از ۵۰۰ نوع محصولات با اسامی مختلف وجود دارد. فرآورده های گوشتی را به ۴ دسته تقسیم می کنند: کالباس های حرارت دیده کالباس های خام کالباس های پخته گوشت های عمل اوری تقریبا کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشد.

سلامت پوست با گوشت بره

با بودن مقادیر قابل‌توجهی از اسیدهای چرب امگا ۳ در این گوشت، پوست دارای بعضی از ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی می‌شود، بنابراین چین‌وچروک‌ها و لکه‌های در ارتباط با سن در فرد مصرف‌کننده کاهش می‌یابد.

انواع گوشت

گوشت به عنوان یکی از مواد غذایی از لحاظ مصرفی بودن به چندین دسته کلی تقسیم می شود: گوشت قرمز که شامل گوشت گاو، گوسفند، گوساله و در مواردی شامل گوشت اسب، بز، شتر و شترمرغ و… می باشد. گوشت سفید که به دو گروه گوشت طیور که به پرندگان اهلی اطلاق می شود که شامل مرغ، بوقلمون، مرغابی و غاز و… می شوند. گوشت ماهیان و آبزیان دریایی که شامل انواع ماهی و میگو می باشند.

افزایش فعالیت متابولیک با گوشت بره

علیرغم بالا بودن کالری و چربی‌های اشباع‌شده، شواهدی وجود دارد که گه گاه گوشت بره می‌تواند به افزایش حس سیری و افزایش فعالیت متابولیک کمک کند و پروتئین‌های زیادی نیز تولید کند.

طعم گوشت بره

درباره طعم آن می توان گفت که این گوشت، دارای مزه ملایمی است و آن را از گوشت مرغ یا گاو لذیذتر می کند. طعم دل نشین آن در زمان پخت در باربیکیو و یا به حالت تنوری، محبوب و مورد علاقه در همه جای دنیا است. این گوشت که عموما از بره های جوان به دست می آید خود دارای دو گونه مختلف است؛ Hogget و Mutton. نوع اول از بره بین یک تا حداکثر دو سال و Mutton از انواع بالغ ترگوسفند به دست می آید. مزه این گوشت بستگی به سن بره دارد و هر چه سن آن بیشتر شود، گوشتش هم سفت تر می شود. به همین دلیل است که اغلب مردم، گوشت بره را ترجیح می دهند که نسبت به دیگر انواع گوشت، نرم و لذیذتر است.به واقع گوشت میش و بز نسبت به گوشت بره دیرپز است اما در عین حال گوشت بز هم نسبت به گوشت میش سفت تر است. اما به گوسفندی که نر و بالغ است شیشک گفته می شود و گوشت شیشک هم نسبت به گوشت میش هم لطیف تر است. گوشت قوچ هم مقوی است و برای جوانان توصیه می شود. و البته از گوشت شیشک هم دیرپز تر است.

انواع گوشت قرمز

گوشت قرمز: که شامل گوشت گاو ، گوسفند و گوساله و بره و… می باشد که سرشار از ویتامین های مفید برای بدن می باشد. ظاهر گوشت قرمز سالم نباید لزج و چسبنده و مترشح باشد، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی خشک و یا چروکیده بودن آن است.عضلات گوشت از لحاظ سفتی و قوام باید طبیعی باشد و با فشار انگشت، پس از برداشتن انگشت به حالت اولیه بر گردد. از علائم فساد گوشت می توان به بوی غیر طبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت و گندیدگی، کپک زدگی و یا تعفن علامت فساد گوشت می باشد.رنگ طبیعی گوشت با توجه به نوع دام کشتاری صورتی متمایل به قرمز است، کمرنگ بودن گوشت ممکن است علامت کم خونی و بیماری مزمن دام کشتاری باشد.پر رنگ بودن و تیره رنگی گوشت علامت عدم خروج کامل خون در هنگام ذبح است که خود از علائم احتمالی ابتلای دام به بیماری عفونی و تب دار یا مرگ دام قبل از کشتار است.

عوارض و نحوه مصرف قرص مترونیدازول در بارداری و شیردهی چیست

قرص مترونیدازول

 قرص مترونیدازول , قرص مترونیدازول برای چیست , قرص مترونیدازول در شیردهی , قرص مترونیدازول ۲۵۰ برای چیست

قرص مترونیدازول یک نوع آنتی بیوتیک است که برای درمان بیماری و مشکلات عفونی مورد استفاده قرار میگیرد . هدف این سایت بالا بردن سطح اطلاعات شماست ، لطفا قبل از مصرف قرص مترونیدازول حتما با پزشک مشورت کنید. به خصوص در کودکان و در زمان بارداری و شیردهی تا خدای نکرده دچار مشکل نشوید . پیش از مصرف این قرص مطمئن شوید که مصرف آن برای شما هیچ مشکلی پیش نمی آورد .

چگونگی مصرف قرص مترونیدازول

قرص را حتما با تجویز و صلاح دید پزشک مصرف کنید و مقدار مصرف آن را طبق دستورات پزشک تنظیم کنید . برای مصرف شربت مترونیدازول آن را به خوبی تکان بدهید . از خرد کردن و شکستن قرص مترونیدازول خودداری کنید و آن را سالم در کنار آب بخورید . اگر از قرص مترونیدازول برای عفونت واژن استفاده می کنید ممکن است همسر شما نیز به مصرف این قرص احتیاج داشته باشد ، از پزشک در این باره مشورت بگیرید . مصرف قرص مترونیدازول میتواند روی نتایج آزمایش های پزشکی خاص تاثیر بگذارد ، قبل از آزمایش دادن درباره مصرف دارو با پزشک مشورت نمایید . هنگام مصرف دارو ممکن است دچار ناراحتی معده شوید ، برای جلوگیری از این عارضه میتوانید قرص مترونیدازول را همراه یک لیوان پر آب یا غذا میل کنید . دارو را طبق دستورات پزشک در طول مدت زمان تجویز شده مصرف کنید و در صورت بهبود علائم ، درمان را قطع نکنید چون ممکن است عفونت به طور کامل از بین نرفته باشد .

قرص مترونیدازول , قرص مترونیدازول در بارداری , قرص مترونیدازول برای مردان , قرص مترونیدازول برای اسهال

شرایط نگهداری قرص مترونیدازول

قرص مترونیدازول را به دور از گرما و جای مرطوب و در دمای اتاق نگهداری کنید .

فراموش کردن مصرف قرص مترونیدازول

در صورت فراموشی مصرف یک نوبت از این قرص ، زمانی که به یاد آوردید قرص را مصرف کنید البته به شرطی که تقریبا نوبت مصرف بعدی نرسیده باشد .

منع مصرف قرص مترونیدازول

در صورت داشتن حساسیت به این قرص ، از مصرف آن به شدت خودداری کنید . اگر دو هفته قبل از مصرف قرص مترونیدازول از دیسولفیرام استفاده کردین ، این دارو را مصرف نکنید . دست کم تا سه روز بعد از مصرف قرص مترونیدازول از مصرف کردن غذاها یا داروهای دربرگیرنده پروپیلن گلیکول و الکل خودداری کنید . این دارو برای عفونت‌ ویروسی مناسب نیست و بیماری هایی مثل سرماخوردگی یا آنفولانزا را درمان نخواهد کرد . در صورت داشتن مشکلات و بیماری های کلیوی یا کبدی سندرم کوکین ، بیماری های معدوی و رودوی ، کم خونی ، کمبود گلبول‌های سفید ، سابقه ی مبتلا شدن به اختلال‌ عصبی و عفونت قارچی ، … با پزشک خود مشورت نمایید

قرص مترونیدازول , قرص مترونیدازول برای دندان درد , قرص مترونیدازول برای خارش واژن , قرص مترونیدازول برای بوی بد دهان

مصرف قرص مترونیدازول در بارداری

از مصرف این قرص در دوران بارداری و حاملگی به شدت پرهیز کنید زیرا باعث آسیب و صدمه به جنین شما میشود ، اگر حامله هستید و یا زمان مصرف دارو حامله شدید اکیدا این موضوع مهم را با پزشک خود در میان بگذارید تا خدای نکرده سلامت جنین شما تهدید نشود .

عوارض قرص مترونیدازول

مصرف این دارو باعث بروز عوارضی در بدن مثل حالت تهوع و استفراغ ، احساس گرسنه بودن ، گر گرفتن ، ضربان قلب سریع و قرمزی زیر پوست می شود البته این عوارض اکثرا در افراد مسن و میانسال دیده میشود . عوارض کلی این قرص شامل بی اشتهایی ، معده درد ، داشتن اسهال و یبوست ، مزه فلز در دهان ، خارش بدن و واژن ، دیدن ترشحات واژن ، قرمز شدن زبان میشود .

علائم حساسیت به قرص مترونیدازول

علائم حساسیت به این دارو به صورت علائمی همچون به سختی نفس کشیدن ، ورم کردن چهره و زبان و گلو یا لب ها میشود ، اگر هر کدام از این علائم را داشتید خیلی سریع با اورژانس تماس بگیرید یا به اورژانس مراجعه کنید .

عوارض خطرناک قرص مترونیدازول

در صورت مشاهده هر کدام از این علائم خیلی سریع به پزشک خود اطلاع بدهید و مراجعه کنید ، معده درد شدید ، اسهال خونی و یا آبکی داشتن ، مشکلات درباره خوابیدن ، احساس افسردگی ، احساس سرگیجه داشتن و ضعف ، زخم و تاول در دهان ، لثه های ورم کزده و قرمز ، مشکل در بلع ، برفک دهان ، ترشحات چرکی واژن

عوارض مصرف طولانی قرص مترونیدازول

در صورت مشاهده هر یک از علائم ، مصرف قرص را قطع و خیلی سریع به پزشک اطلاع بدهید . درد یا سوزش در دست و پا ، بی حس شدن ، سوزن سوزن شدن بدن ، درد گرفتن پشت چشم ها ، حس عبور کردن نور‌های تیز از مقابل چشم‌ ، ضعف عضلات ، هماهنگ نبودن در حرکات بین عضلات بدن هنگام حرف زدن یا درک مسئله ای که به شما می گویند ، تب داشتن ، سفت شدن گردن ، حساسیت به نور افزایش یابد ، تشنج داشتن

مصرف قرص مترونیدازول در شیردهی

از مصرف مترونیدازول در دوران شیردهی به شدت بپرهیزید زیرا این دارو میتواند از طریق شیر مادر به کودک شیر خواره شما صدمه بزند . دست کم تا یک روز یا ۲۴ ساعت پس از مصرف این قرص به نوزاد خود شیر ندهید و در این باره حتما با پزشک خود مشورت نمایید .

قرص مترونیدازول , عوارض قرص مترونیدازول , نحوه مصرف قرص مترونیدازول , قرص مترونیدازول نی نی سایت

تداخل دارویی با قرص مترونیدازول

برای اطمینان خاطر از تداخل داروها با این قرص ، بهتر است در زمان تجویز دارو این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید و لیست داروهایی که مصرف میکنید به پزشک بدهید تا او برای شما روشن کند که کدام دارو با این قرص تداخل دارد . مصرف همزمان داروهایی که با هم تداخل دارن میتواند تاثیر دارو را کمتر کند یا برای شما عوارضی ایجاد کند . تعدادی از  داروهایی که با این قرص تداخل دارند : کومادین یا یانتوون ، داروهای رقیق کننده خون همانند وارفارین ، بوسولفان، لیتیوم . داروهای بدون نسخه و تجویزی ، محصولات گیاهی و ویتامین ها نیز ممکن است با این قرص تداخل داشته باشند .

نکاتی درباره مصرف قرص مترونیدازول

بیشتر تجویز این دارو به شکل قرص دهانی میباشد ، پزشک ابتدا دوز مصرف این قرص را در ارتباط با شدت و نوع بیماری مشخص میکند . در مرحله بعدی پزشک نسبت به جواب بدن به مترونیدازول و افت یا شدت پیدا کردن بیماری دوز مصرفی دارو را تغییر میدهد . این دارو را حتما طبق تجویز و زیر نظر پزشک خود مصرف کنید . مصرف دارو با دوز و مقدار کمتر از تجویز پزشک سبب میشود که شما سریعا درمان نشوید . حتما سر برنامه و ساعت دارو را مصرف کنید .

مطالب مرتبط : قرص فارماتون

زرشک و لاغری

تاثیر مصرف زرشک و لاغری از نظر طب سنتی

زرشک و لاغری ،زرشک و لاغری،آب زرشک و لاغری،زرشک لاغری،خواص زرشک و لاغری،زرشک سیاه و لاغری،فواید زرشک و لاغری،زرشک لاغری،آب زرشک و لاغری،آب زرشک برای لاغری،آب زرشک لاغری،اب زرشک در لاغری،اب زرشک برای لاغری خوب است

زرشک و لاغری ، آب زرشک و لاغری ، زرشک لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص زرشک در لاغری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

تاثیر زرشک و لاغری

استفاده از زرشک و آب زرشک به قدیم الایام می رسد که پزشکان سنتی گذشته به دلیل توصیه خود به اشخاص آن زمان سعی در معالجه بسیاری از امراض داشته اند که انسانها امروزه نیز بی بهره نیستند.نکاتی که باید در مورد آب زرشک توجه کرد این است که ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که ازخانواده زرشک قرمز (زرشک پلویی) است را انتخاب کرد، این نوع زرشک دارای مشخصاتی است مانند جثه ای نسبتاً بزرگتر از زرشک قرمز ، دارای رنگ آلبالویی تیره و حاوی هسته که معمولاً این نوع زرشک به “زرشک سیاه” معروف است،زرشک سیاه را می توان در بسیاری عطاری ها که هم به صورت تازه و خشک ارائه می شود و در تمام فصول سال موجود است را خریداری کرد، در ادامه به خواص درمانی اشاره ای خواهیم داشت.تقویت سیستم ایمنی بدن ،حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث، تصفیه کننده خون،تنظیم فشارخون  تنظیم قند خون، پایین آورنده چربی خون، پایین آورنده اوره، شستشوی کبد و کلیه، بهترین دوست کبد و پوست  روشن کننده پوست صورت، بهترین در درمان آفت دهان، مفید در درمان جوش صورت و بدن

خواص زرشک و لاغری

اگر دوست دارید بسیار سریع لاغر شوید و یک لاغری سریع را تجربه کنید میتوانید از چای زرشک کوهی و دم کرده زرشک کوهی استفاده کنید برای تهیه چای زرشک کوهی و یا دم کرده آن باید 2 قاشق غذاخوری زرشک را در یک کاسه به مدت 5 دقیقه خیس کنید تا کاملا شن و دیگر مواد آن ته نشین شود سپس آن را آبکش میکنیم بعد از تمیز شدن زرشک آنها را در قوری ریخته و مقداری آب جوش روی زرشک های تمیز شده بریزید پس از گذشت چند دقیقه زرشک ها تغییر رنگ داده و رنگ پس میدهند و بگذارید زرشکتان دم بکشد اگر طعم ترشی آنرا دوست نداشتید میتوانید از یک تیکه نبات زعفرانی و یا عسل به دم کرده تان اضافه کنید

بیشتر بخوانید :

کندر در دوران بارداری

زرشک در بارداری

سیاه دانه و عسل

برگ سنا چیست

زرشک و لاغری ، آب زرشک و لاغری ، زرشک لاغری

چای زرشک کوهی دارای فواید بیشماری میباشد که مهم ترین خواص آن ضدصفرا بودن آن ,  تقویت کننده قلب و کبد میباشد در ضمن آب زرشک نیز برای برطرف کردن عطش و گرمازدگی بسیار خوب و  عالیست در ضمن شما میتوانید از دم کرده زرشک برای تصفیه خونتان میتوانید استفاده کنید.

زرشک و لاغری

یکی از ویژگی های مفید زرشک ، کاهش فشار خون و خاصیت چربی سوزی زرشک قرمز است.آب زرشک و لاغری اخیرا مورد بررسی قرار گرفته است و مشخص شده است که زرشک در کاهش وزن هم نقش دارد.اخیرا با توجه به تاثیر دمنوش زرشک و لاغری ، در یک محصول لاغری تولید شده در دانشگاه تهران ، از این خاصیت استفاده شده است مصرف زرشک در کنار داروهای روتین بیماران نارسایی احتقانی قلبی باعث افزایش کیفیت زندگی در این افراد،  عملکرد قلب و کاهش مرگ میر بیماران می شود. مطالعات نیز نشان داده‌اند که زرشک در درمان آریتمی ضربان قلب و نارسایی قلبی نقش دارد. باید بدانیم که زرشک با کاهش کلسترول، فشارخون و قند خون که همگی از عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی هستند، می‌تواند نقش پیشگیری کننده نیز داشته باشد

زرشک و لاغری ، آب زرشک و لاغری ، زرشک لاغری

زرشک، میوه‌ای ترش مزه و سرشار از خاصیت است که بومی مناطق معتدل و نیمه استوایی اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکا است.در حال حاضر، کشورمان ایران بزرگترین قطب تولید کننده زرشک در دنیا است. روش‌های مصرف زرشک بسیار زیاد است. اما یک شیوه سالم برای مصرف زرشک، استفاده از آن به صورت دمنوش است.

خوردن زرشک و لاغری

از نظر طب سنتی ایران، زرشک طبیعتی سرد و خشک دارد.دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است.دمنوش زرشک برای درمان اسهال‌های خونی یا زخم روده، مناسب است.به علت وجود ویتامین ث فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.دمنوش زرشک ادرارآور و خلط آور بوده و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی‌کننده خون و منقبض کننده عروق است.زرشک، تقویت‌کننده قلب و کبد است، صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.دم کرده زرشک، بی اشتهایی را برطرف می‌کند و فشارخون را کاهش می‌دهد.دم کرده زرشک برای درمان زردی و یرقان موثر است.کسانی که مبتلا به ورم طحال هستند می‌توانند برای معالجه از دم کرده زرشک کمک بگیرند.دمنوش زرشک برای معالجه بواسیر مفید است است.دم کرده زرشک، نقرس و رماتیسم را برطرف می کند.

زرشک و لاغری ، آب زرشک و لاغری ، زرشک لاغری

متخصصین عروق معتقدند که برای درمان بیماری های قلبی , کلیوی و فشار خون میتوانید از زرشک یا همان بربرین استفاده کنید در زرشک اسیدهای آلی وجود دارد که باعث میگردد سنگ کلیمه شکسته شود و کلا دفع گردد همچنین برای تنظیم ضربان قلبتان میتوانید از زرشک استفاده کنید

زرشک و لاغری

بیشتر بخوانید :

کاکائو و کبد چرب

کندر چیست

سرکه سیب برای مو

خواص عسل و دارچین

آب اکسیژنه

آب اکسیژنه

آب اکسیژنه ,آب اکسیژنه چیست,آب اکسیژنه قیمت,آب اکسیژنه همان وایتکس است,آب اکسیژنه خوراکی,آب اکسیژنه برای پوست,آب اکسیژنه تبریز,آب اکسیژنه برای رنگ مو

آب اکسیژنه , آب اکسیژنه چیست , آب اکسیژنه خوراکی , آب اکسیژنه برای پوست

توضیحاتی در مورد آب اکسیژنه

به طور علمی هیدروژن پراکسید یا آب‌اکسیژنه (H۲O۲) یک اکسنده متداول است که به عنوان سفیدکننده استفاده می‌شود.آب اکسیژنه برای حذف مواد آلی و معدنی که موجب فاسد شدن آب استخر می‌شوند بکار میرود. هیدروژن پراکسید ساده‌ترین پراکسید است (پراکسیدها ترکیباتی هستند که دارای یک پیوند یگانه اکسیژن-اکسیژن هستند). آب اکسیژنه خالص H۲O۲ یک مایع ناروانی است که کمی آبی رنگ می‌باشد و با زحمت زیاد می‌توان آن را تهیه نمود. آب اکسیژنه‌ای که در داروخانه‌ها به اسم آب اکسیژنه رقیق فروخته می‌شود محلولی است از آب اکسیژنه در آب که %۳ آن آب اکسیژنه است، مانند آب بی‌رنگ و بی‌بوست، مزه تلخی دارد و کمی اسیدی است. این مایع اکسیدکننده‌ای قوی است. تجزیه این ماده باعث ایجاد رادیکالهای OH می‌شود که بیش از چند ثانیه در دسترس نمی‌باشند و در این مدت با خاصیت شدید اکسیدکنندگی خود، مواد آلی و معدنی را اکسید می‌کند. در این مطلب از سایت جسارت در مورد آب اکسیژنه صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

واکنش آب اکسیژنه

چه چیزی با هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژنه واکنش نشان خواهد داد؟ این خواص و ترکیبات به هیدروژن پراکسید اجازه می‌دهند که به عنوان یک عامل سفیدکننده عمل کند و آن را برای هر کسی که می‌خواهد موهای خود را بی‌رنگ کند، مفید باشد چرا که پراکسید با ملانین واکنش نشان می‌دهد و آن را اکسید کرده و به یک ترکیب بدون رنگ تبدیل می‌کند. در واقع، بسیار جالب است که خواص اکسیدکننده‌ی آب اکسیژنه سبب می‌شود که بتواند با باکتری‌ها، ویروس‌ها و مخمرها واکنش نشان دهد، و به همین دلیل است که یک ضدعفونی‌کننده‌ی خوب محسوب می‌شود. یک نسخه‌ی بهبود یافته از این فرآیند، اسید هیدروکلریک را به کار برد و به دنبال آن از اسید سولفوریک برای تهیه‌ی باریم سولفات استفاده کرد.

مشخصات آب اکسیژنه

به مرور آب اکسیژنه تجزیه و تبدیل به آب و اکسیژن می‌گردد. این عمل تجزیه در محیط بازی سریعتر و در محیط اسیدی کندتر از محیط خنثی انجام میشود. همچنین در نور یا گرما تجزیه می‌شود بنابراین باید در ظرف کدر و دور از گرما نگهداری شود. اگر مدت مدیدی آب اکسیژنه را انبار کنند، ممکن است کاملاً تجزیه و تبدیل به آب گردد. بر اثر گرد بعضی اجسام عمل تخریب آب اکسیژنه تسریع می‌گردد مانند گرد بی‌اکسید منگنز و گرد فلزات. اگر بر روی محلول آب قدری از اجسام پایدارکننده مانند اسید فسفریک، اوره، اسید بنزوئیک و نظیر آن‌ها بیفزایند، عمل تخریب بسیار کند می‌گردد. آب اکسیژنه اثر میکروب کشی ، بوبری و سفید کنندگی دارد چنانکه اگر یک تکه کالباس قرمز را درون ظرف محتوی آب اکسیژنه قرار دهیم پس از چند روز محتویات ظرف کاملاً بی‌بو است و بوی گندیده نمی‌دهد. آب اکسیژنه رنگها را نیز تخریب می‌کند به همین دلیل تکه کالباس درون ظرف بعد از مدتی بی‌رنگ می‌شود.

آب اکسیژنه سمی

آیا هیدروژن پراکسید سمی است یا غیر سمی؟ محلول‌های هیدروژن پراکسید تا غلظت ۹٪ اگر به صورت خوراکی مصرف شوند، به طور کلی غیر سمی هستند؛ با این حال، حتی یک محلول ۳٪، باعث آسیب جزئی به بافت مخاطی می‌شود و ممکن است باعث استفراغ و اسهال شود. مصرف خوراکی هیدروژن پراکسید صنعتی سبب بروز سمیت سیستمیک می‌شود و با تلفات همراه بوده‌است. تنها درجه‌ی هیدروژن پراکسید که باید برای استفاده خانگی یا شخصی مورد استفاده قرار گیرد، درجه غذایی است.

کاربرد آب اکسیژنه

لکه شراب قرمز، خون، قهوه و غیره را هم می‌توان بوسیله آب اکسیژنه پاک نمود. محلول غلیظ H۲O۲ به عنوان یک اکسیدان برای سوخت موشک‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از خمیر دندانها و سایر اجسامی که برای پاک کردن دندانها بکار می‌رود در موقع استعمال تولید آب اکسیژنه می‌کنند و اکسیژن این آب اکسیژنه دندان را سفید می‌نماید. آب اکسیژنه در بی‌رنگ کردن شاخ، پشم گوسفند، پنبه، کتان، کنف، کاه، چوب، کاغذ، روغن، چربی، واکس، صابون، ابریشم، عاج، پر و غیره بکار می‌رود. رنگ بعضی لکه‌های صورت را هم آب اکسیژنه تخریب می‌کند. اگر موی سیاه را پس از شستن با کربنات سدیم (تا چربی آن برطرف شود) در محلول آب اکسیژنه بگذارند به رنگ روشن در می‌آید. اگر موی سیاه‌سر را با مخلوطی از ۱۰۰ گرم آب اکسیژن ۳۰٪ و چهار قطره محلول ۲۵٪ آمونیاک تر نمایند و پس از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه با آب خالص و سپس با محلول اسید استیک‌دار بشویند، بور مایل به قرمز می‌شود. وجود آمونیاک از این جهت لازم است که آب اکسیژن در حضور قلیاییها سریعتر اکسیژن می‌دهد و در نتیجه موها تندتر بور می‌شوند. مصرف مکرر آب اکسیژن برای مو مضر است زیرا که مو را شکننده می‌نماید. در جنگ جهانی دوم آب اکسیژن ۸۵٪برای اکسیداسیون سریع الکل در زیر دریاییها و موشک‌ها مصرف می‌کردند. هیدروژن پراکسید در سلول‌های جانوری و گیاهی نیز تولید می‌شود، در اندامکی به نام پراکسی زوم، چون پراکسید هیدروژن تولید شده ماده‌ای سمی است توسط آنزیم کاتالاز به سرعت بسیار بالا به آب H2O و اکسیژن O2 تجزیه می‌شود تاهم سمیتش از بین برود و هم به لیپیدهای تولید شده توسط اندامک شبکه آندوپلاسمی آسیبی نرساند.

آب اکسیژنه خوراکی

تنها هیدروژن پراکسیدی که باید برای استفاده‌ی خانگی یا شخصی مورد استفاده قرار بگیرند هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژن درجه‌ی غذایی است. در حقیقت! این فرم معمولا با غلظت ۳۵٪ است و به طور قابل‌توجهی قوی‌تر از آن چیزی استکه اغلب در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها فروخته می‌شود.

آب اکسیژنه , آب اکسیژنه چیست , آب اکسیژنه خوراکی , آب اکسیژنه برای پوست

هیدروژن پراکسید یا آب‌اکسیژنه (H2O2) یک اکسید کننده متداول است که به عنوان سفید کننده استفاده می شود.هیدروژن پراکسید ساده‌ترین پراکسید است (پراکسیدها ترکیباتی هستند که دارای یک پیوند یگانه اکسیژن-اکسیژن هستند). آب اکسیژنه خالص H2O2 یک مایع ناروانی است که کمی آبی رنگ می‌باشد و با زحمت زیاد می‌توان آنرا تهیه نمود.آب اکسیژنه‌ای که در داروخانه‌ها به اسم آب اکسیژنه رقیق فروخته می‌شود محلولی است از آب اکسیژنه در آب که در 100 قسمت آن سه قسمت آب اکسیژنه است، مانند آب بی‌رنگ و بی‌بوست، مزه تلخی دارد و کمی اسیدی است.این مایع اکسید کننده یی قوی است.تجزیه این ماده باعث ایجاد رادیکالهای OH میشود که بیش از چند ثانیه در دسترس نمی‌باشند و در این مدت با خاصیت شدید اکسیدکنندگی خود، مواد آلی و معدنی را اکسید میکند.آب اکسیژنه بطور وسیعی در صنایع مختلف جهت گند زدائی و یا رنگ بری استفاده میشود .

آب اکسیژنه , آب اکسیژنه چیست , آب اکسیژنه خوراکی , آب اکسیژنه برای پوست

آب اکسیژنه در دو مدل موجود است

1- آب اکسیژنه خوراکی ( که اغلب در کارخانجاتی که محصولات تتراپک تولید میکنند.)

2- آب اکسیژنه صنعتی (که جهت رنگ بری و ضد عفونی کردن در صنایع مختلف کاربرد دارد .)

آب اکسیژنه و کاربرد فراوان آن در پزشکی و درمان طیف وسیعی از بیماری ها، بخصوص عفونتها (پاتوژنها) از سالیان پیش قدمت میگیرد. بیست سال پیش در آمریکا طبق تحقیقاتی که صورت گرفت، تاثیر آب اکسیژنه در درمان بیماری های مختلف از جمله در درمان بیماری های مغزی ثابت شد که موج عظیمی را به این داروی معجزه انگیز متمایل کرد، اما اندکی بعد به تدریج، به دلیل توسعه روز افزون داروهای آنتی بیوتیک و بیزینس شرکت های دارویی این شور و اشتیاق را خاموش نموده و از اطلاع رسانی در خصوص خواص درمانی این دارو اجتناب نمودند..

در دهه 90 ثابت شد که یکی از اصلی ترین دلیل تشکیل بیماری های سخت مانند تومورهای سرطانی، محیط بی هوازی در ارگانیزم میباشد و دقیقا در این نواحی که از اکسیژن لازم برخوردار نمیباشد، تومور سرطانی ایجاد میگردد.

بیوشیمی دان مشهور” اوتو واربورگ”، جایزه نوبل پزشکی را برای نتایج تحقیقات خود ازارتباط اکسیژن و سرطان را به دست آورد. وی به این نتیجه رسید که” در نواحی خاصی از بدن که به دلیل نارسایی اکسیژن ضعف بافت پیوندی ایجاد میشود، امکان تشکیل تومور بوجود میاید و سلول های طبیعی به علت کمبود اکسیژن به تومورهای بدخیم تبدیل میشوند”. دانشمندان برجسته ی دیگری با مطالعات و پژوهش های خود این نظریه را تایید نمودند، ازجمله دانشمند بزرگ آمریکایی “فار”در سال 1998 طی تحقیقات خود موفق به کشف مورد زیر گردید: “جذب بهتر اکسیژن توسط بافت ها در شرایط آلترناتیو، از طریق تزریق آب اکسیژنه به داخل خون صورت میگیرد. به هنگام تزریق وریدی، سرعت فرایند متابولیسم 3-2 برابر افزایش می یابد”.

وی تحقیقات زیادی در خصوص آب اکسیژنه و تاثیرات موفقیت آمیز درمانی آن روی بیماری های مختلف بدست آورد.و اما خواص آب اکسیژنه: مایعی شفاف، بدون مزه و بو میباشد.

فواید و کاربردهای آب اکسیژنه

آب اکسیژنه , آب اکسیژنه چیست , آب اکسیژنه خوراکی , آب اکسیژنه برای پوست

1- تمیز کنندگی

برای سفید شدن و از بین بردن لکه های پوست می توان از آب اکسیژنه کمک گرفت. این ماده همچنین برای رفع بوی بد بدن نیز مؤثر است.

2- شستشوی جراحات

از آب اکسیژنه می توان برای شستشو و ضد عفونی جراحات سطحی استفاده نمود. در این صورت فرمول توصیه شده باید حداکثر 5% باشد. تکه ای پنبه را به محلول آغشته کرده و به آرامی روی قسمت آسیب دیده بکشید.

3- سفید کردن لباس ها

این محلول می تواند جایگزین سفید کننده های شیمیایی باشد. برای سفید کردن لباس ها کافی است یک فنجان آب اکسیژنه را در ظرف آب ریخته و لباس ها را در آن خیس کنید. این ماده برای از بین بردن لکه خون بسیارمؤثر و فوری است.

4- درمان قارچ های پا

برای درمان مشکلات قارچی مکرر پاها و انگشتان توصیه می شود از محلولی به نسبت نصف آب اکسیژنه و نصف آب استفاده گردد. شب ها چند دقیقه ای پاها را در این محلول خیس کرده و سپس کاملا خشک کنید.

5- شستوی دهان و لثه ها

استفاده از آب اکسیژنه به عنوان محلول شستشوی دهان و دندان ها بسیار مؤثر و مقرون به صرفه است. البته باید مراقب بود که بلعیده نشود زیرا ممکن است تحریکات داخلی ایجاد کند. علاوه بر خواص پاک کنندگی و ضدعفونی کنندگی دهان، آب اکسیژنه می تواند به درمان مؤثر التهابات لثه و عفونت های گلو نیز کمک کند. برای رفع التهابات توصیه می شود از حالت خالص آن استفاده کرد اما در صورت غرغره کردن باید با نصف مقدار آب مخلوط شده و چند ثانیه بیشتر طول نکشد.

6- سفید کردن دندان ها

اگر از آب اکسیژنه به عنوان محلول شستشوی دهان مرتب استفاده کنید متوجه خواهید شد که به مرور زمان دندان های شما سفیدتر از قبل شده است.

7- بهبود لکه های پوستی

اب اکسیژنه برای از بین بردن لکه های پوستی عالی است. برای مشاهده تاثیر آن باید به طور مرتب طی دو هفته استفاده شود. توصیه می شود به کمک پنبه آغشته به آن روی لکه های پوستی البته به جز اطراف کشیده شود زیرا ممکن است تحریکاتی در پی داشته باشد.

8- نظافت منزل

50 میلی لیتر آب اکسیژنه 3% را در مایع ظرفشویی معمول بریزید و تاثیر فوق العاده آن در تمیزی ظرف ها را ببینید.  برای تمیز کردن تخته گوشت و از بین بردن باکتری های آن مخلوطی از آب اکسیژنه 3% را با مقدار مساوی سرکه تهیه نمایید. همچنین برای نظافت و ضدعفونی کردن حمام و سرویس بهداشتی این نوع آب اکسیژنه را با مقدار مساوی آب مخلوط کرده و استفاده نمایید.

9- درخشندگی موها

بسیاری از محصولات مراقبت از موها حاوی آب اکسیژنه هستند. شما هم می توانید در منزل محلولی آماده کنید که به درخشندگی موها کمک کند. 50% آب اکسیژنه 3% را با این مقدار آب مخلوط کرده و آن را در اسپری بریزید. آن را روی موهای خیس بپاشید و و مانند معمول شانه بزنید. درخشندگی موها به تدریج دیده می شود. مقدار بیش از حد استفاده نکنید زیرا ممکن است تاثیر نه چندان مطلوبی داشته باشد.

خصوصیات آب اکسیژنه

آب اکسیژنه , آب اکسیژنه چیست , آب اکسیژنه خوراکی , آب اکسیژنه برای پوست

به مرور آب اکسیژنه تجزیه و تبدیل به آب و اکسیژن می‌گردد. این عمل تجزیه در محیط بازی سریعتر و در محیط اسیدی کندتر تا در محیط خنثی صورت می‌گیرد. ممکن است که اگر مدت مدیدی آب اکسیژنه را انبار کنند، کاملا تجزیه و تبدیل به آب گردد. بر اثر گرد بعضی اجسام عمل تخریب آب اکسیژنه تسریع می‌گردد مانند گرد بی‌اکسید منگنز و گرد فلزات و …

اگر بر روی محلول آب قدری از اجسام پایدار کننده مانند اسید فسفریک ، اوره ، اسید بنزوئیک و نظیر آنها بیافزایند، عمل تخریب بسیار کند می‌گردد. آب اکسیژنه اثر میکروب کشی و بوبری دارد چنانکه اگر یک تکه کالباس قرمز را درون ظرف محتوی آب اکسیژنه قرار دهیم پس از چند روز محتویات ظرف کاملا بی‌بو است و بوی گندیده نمی‌دهد. آب اکسیژنه رنگها را نیز تخریب می‌کند بهمین دلیل تکه کالباس درون ظرف بعد از مدتی بی‌رنگ می‌شود.

آب اکسیژنه , آب اکسیژنه چیست , آب اکسیژنه خوراکی , آب اکسیژنه برای پوست

آب اکسیژنه در پزشکی

آب اکسیژن در گذشته به دلیل خاصیت ضدعفونی‌کننده آن در پانسمان زخمهای عفونی استفاده می‌شد ولی امروزه به دلیل آسیبی که به بافتهای مجاور وارد می‌کند دیگر در پانسمان استفاده نمی‌شود و فقط گاه برای ضدعفونی لوازم یا سطوح استفاده می‌شود. از آنجایی که آب اکسیژن بوبر است گاه در درمان زخمهای بدبو مورد استعمال قرار می‌گیرد. در قرصهای اریتزون ۳۶٪ آب اکسیژنه به ۶۴٪ اوره متصل است و چون این قرصها را در دهان بگذارند، اکسیژن می‌دهد. پس هم میکروبهای دهان را می‌کشد و هم دندانها را سفید می‌نماید. آب اکسیژن رقیق را برای قرقره کردن هم بکار می‌برند.,و در ساختن داروهای سرما خوردگی تأثیر دارد

انواع مختلف آب اکسیژنه

انواع مختلفی از هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژن وجود دارد که برای کاربردهای مختلف تولید می‌شوند از جمله: – ۵٪ درجه‌ی دارویی. این همان درجه‌ای است که در داروخانه یا سوپرمارکت محلی فروخته می‌شود. این محصول برای استفاده‌ی خوراکی توصیه نمی‌شود چرا که حاوی مجموعه‌ای از تثبیت‌کننده‌هایی است که نباید به صورت خوراکی مصرف شوند. تثبیت‌کننده‌های مختلف عبارتند از استنانیلید، فنول و استنات سدیم و تتراسیدیم فسفات. – ۶٪ برای اهداف زیبایی بهداشتی: این مورد در مغازه‌های زیبایی برای رنگ مو مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای مصرف خوراکی توصیه نمی‌شود. – ۳۰٪ برای تجزیه و تحلیل‌های شیمیایی: این مورد برای آزمایش‌های علمی است و تثبیت‌کننده دارد. این یکی هم برای مصرف خوراکی نیست. – ۳۰٪ تا ۳۲٪ درجه‌ی الکترونیکی: این مورد برای تمیز کردن قطعات الکترونیکی و نه برای مصرف خوراکی استفاده می‌شود. – ۳۵٪ درجه‌ی فنی: این یکی محصولی غلیظ‌تر از درجه‌ی شیمیایی است، علاوه بر این‌که برای خنثی کردن کلر آبی که برای رقیق کردن آن استفاده می‌شود، فسفر دارد. – ۳۵٪ درجه‌ی مواد غذایی: این مورد در تولید مواد غذایی مانند پنیر، تخم مرغ، و محصولات حاوی آب پنیر استفاده می‌شود. این نوع همچنین بر روی پوشش فویل بسته‌بندی‌های آسپتیک حاوی آب‌میوه‌ها و محصولات شیری اسپری می‌شود. این هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژن تنها درجه‌ی توصیه‌شده برای مصرف خوراکی است. – ۹۰٪: این مورد به عنوان یک منبع اکسیژن برای سوخت راکت استفاده می‌شود. به عنوان مثال، هیدروژن پراکسید درجه‌ی الکتریکی در واقع شامل تثبیت‌کننده‌های شیمیایی برای جلوگیری از تجزیه‌ی آن است.

آب اکسیژنه در استخر

دلیل ریختن آب اکسیژنه در آب استخر این است که آب اکسیژن برای حذف مواد آلی و معدنی که موجب فاسد شدن آب استخر می‌شوند بکار می‌رود. تزریق این عنصر قبل از دستگاه UV باعث ایجاد رادیکالهای OH می‌شود که بیش از چند ثانیه در دسترس نمی‌باشند و در این مدت با خاصیت شدید اکسید کنندگی خود، مواد باقی‌مانده آلی و معدنی را تجزیه می‌کند. بدین ترتیب نیاز به تعویض آب استخرها کاهش می‌یابد. در صورتی که از آب اکسیژنه در آب استخرها استفاده شود دارای مزایا به شرح زیر است: ۱. آب اکسیژن موجود در آب با دوز صحیح، برای شناگر غیرقابل تشخیص است. ۲. با آب به خوبی مخلوط می‌شود، غیر فرار است و تا زمان اکسید کردن مواد آلی در آب باقی می‌ماند. ۳. خالص است و ایجاد املاح نمی‌کند. ۴. خورنده نیست و در نتیجه به تجهیزات و تاسیسات آسیب نمی‌رساند. ۵. ایجاد کف نمی‌کند، بی‌بو و بی طعم است. ۶. غیر سمی است ۷. ایجاد رسوب نکرده و در نتیجه آب کاملاً شفاف می‌ماند.

آب اکسیژنه برای دندان

هنگامی که پای مزایای هیدروژن پراکسید برای دندان به میان می‌آید، می‌توان مزایای آن را به چند بخش مختلف تقسیم کرد. اولین مزیت هیدروژن پراکسید برای مسواک است. در واقع، اگر مسواک‌تان را در هیدروژن پراکسید بزنید، برس آن عاری از میکروب‌ها و ویروس‌ها خواهد بود. این روش فوق‌العاده عالی است و انجام آن پس از بروز یک بیماری مانند سرماخوردگی و آنفولانزا ضرورت دارد. مزیت بعدی این ماده برای دندان‌ها این است که می‌تواند دندان‌ها را به خوبی سفید کند. هیدروژن پراکسید نقش مثبتی در درمان مینای دندان و همچنین درمان کرم‌خوردگی دندان ایفا می‌کند. فقط در طی چند هفته، قادر به دیدن تفاوت‌های قابل‌توجهی خواهید بود، به این ترتیب که دندان‌ها روشن‌تر و سفید‌تر خواهند شد. هیدروژن پراکسید قادر است به عنوان یک تمیزکننده‌ی عمیق عمل کند، به این ترتیب که به عمق مینای دندان و ریشه‌ی دندان نفوذ می‌کند، و لکه‌های قهوه‌ای و زردی ناخواسته را از روی آن‌ها پاک می‌کند. همچنین استفاده از جوش شیرین در ترکیب با هیدروژن پراکسید تاثیر زیادی در از بین بردن لکه‌ها خواهد داشت.

تشخیص آب اکسیژنه

در یک لوله آزمایشی که قبلاً چند سانتی‌متر مکعب محلول بی‌کرمات پتاسیم و قدری اسید سولفوریک رقیق ریخته‌ایم آب اکسیژن می‌افزاییم در نتیجه رنگ آبی تند که بعداً تبدیل به سبز می‌شود، ظاهر می‌گردد. به همین طریق می‌توان وجود آب اکسیژنه را در اریتزون ثابت نمود.

آب اکسیژنه برای عفونت سینوسی

عفونت سینوسی التهاب مجاری هوایی در داخل بینی است. سینوزیت می‌تواند ناشی از عفونت، آلرژی و تحریک ناشی از مواد شیمیایی یا ذرات معلق باشد. لازم به ذکر است که عفونت‌های سینوسی نمی‌توانند به فرد دیگری منتقل شوند. سینوزیت را می‌توان به عنوان عفونت حاد سینوسی، عفونت نیمه حاد سینوس، عفونت مزمن سینوسی، سینوزیت عفونی و سینوزیت غیر عفونی طبقه‌بندی کرد. هیدروژن پراکسید که به عنوان یک درمان عفونت سینوسی استفاده می‌شود، می‌تواند عفونت اصلی را از بین ببرد. این ماده حفره‌های بینی را پاکسازی می‌کند و میکروب‌های موجود را می‌کشد تا مانع پیشرفت بیش‌تر بیماری شود.

آب اکسیژنه یا هیدروژن پراکسید

هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژن از چه چیزی ساخته می‌شود؟ به لحاظ ظاهر، هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژن یک مایع چسبناک بدون رنگ است که بسیار چسبناک‌تر از آب است. در زمان استعمال، در واقع دقیقا شبیه آب است. یکی دیگر از مزایای استفاده از پراکسید هیدروژن، خواص اکسید‌کننده قدرتمندی است که دارد.

آب اکسیژنه برای زخم‌

زخم‌ها آسیب‌هایی هستند که که پوست یا سایر بافت‌های بدن را دچار شکاف می‌کنند. آن‌ها شامل بریدگی‌ها، خراش‌ها و سوراخ شدن پوست می‌شوند. اغلب رخم‌های به صورت تصادفی رخ می‌دهند، اما جراحی و بخیه نیز می‌تواند باعث بروز زخم شود. زخم‌های جزئی معمولا جدی نیستند، اما مهم است که آن‌ها را تمیز کنیم. یکی از رایج‌ترین کاربردهای هیدروژن پراکسید ضدعفونی‌ کردن زخم است. هنگامی که این ماده روی زخم اعمال می‌شود، با ماده‌ی ارگانیک در ضایعه‌ی موجود واکنش می‌دهد و برای کشتن هر گونه میکروب و جلوگیری از عفونت اکسیده می‌شود.

آب اکسیژنه و سم‌ زدایی

سم‌زدایی عملی است که بدن شما به طور طبیعی برای خنثی کردن مواد ناخوسته و سموم، تغییر دادن آن‌ها یا خلاص شدن از شرشان انجام می‌دهد. این فرایند یکی از عملکردهای اولیه‌ی بدن است، به طور مداوم در جریان است و با تمام عملکردهای دیگر بدن تعامل دارد. سیستم سم‌زدایی یکی از عناصر کلیدی عملکرد بدن ما است. اکثر مولکول‌های بدن ما هر روز در حال از بین بردن مواد زائد هستند. از بین بردن هر گونه سمی در بدن گام مهمی برای بهبود و حفظ سلامت کلی است. هیدروژن پراکسید می‌تواند به عنوان عامل سم‌زدایی برای از بین بردن چندین نوع سم استفاده شود.

بیشتر بخوانید : دوش آب سرد ♥ آب یخ ♥ مضرات آب سرد