خطر بروز حمله قلبی,بیماری خطر بروز حمله قلبی,خطر بروز حمله قلبی در بارداری,علائم خطر بروز حمله قلبی,درمان خطر بروز حمله قلبی,درمان خطر بروز حمله قلبی با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان خطر بروز حمله قلبی,خطر بروز حمله قلبی را چگونه درمان کنیم,خطر بروز حمله قلبی در کودکان,خطر بروز حمله قلبی در بزرگسالان,خطر بروز حمله قلبی در نوزادان,خطر بروز حمله قلبی در بهار,خطر بروز حمله قلبی در تابستان,خطر بروز حمله قلبی در پاییز,خطر بروز حمله قلبی در زمستان,آشنایی با خطر بروز حمله قلبی,همه چیز در مورد خطر بروز حمله قلبی,خطر بروز حمله قلبی واگیردار است,خطر بروز حمله قلبی و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان خطر بروز حمله قلبی
به گزارش بی اس ام اس حمله قلبی بدون پیش آگهی بروز نمی کند بلکه علایم متعددی طی روزها و هفته ها ظاهر می شود و به یک حمله قلبی می انجامد. این علایم در زنان، مردان و افراد سالمند به صورت های گوناگون بروز پیدا می کند. در این مطلب به چند علامت که نباید به آن بی توجه بود، اشاره شده که خواندن آن آموزنده و مفید است.
حالت تهوع و سوء هاضمه: یکی از علایم حمله قلبی که اغلب نادیده گرفته می شود، حالت تهوع و معده درد است. علایم آن می تواند از سوء هاضمه خفیف تا حالت تهوع شدید، درد معده و استفراغ متغیر باشد.در بعضی افراد گرفتگی عضلات در قسمت بالای شکم گزارش می شود. زنان و افراد مسن بالای ۶۰ سال احتمالا دچار این علایم می شوند اما ارتباط آن با سلامت قلب را درک نمی کنند. اگرچه در مواردی معده درد و حالت تهوع با حمله قلبی ارتباط ندارد اما لازم است شرایط گوارشی خود را بشناسید. اگر به طور ناگهانی و بدون این که چیزی غیر عادی خورده باشید، دچار معده درد و حالت تهوع شدید، آن را جدی بگیرید.
درد فک،درد گوش،درد گردن و درد شانه: اگرچه درد و یا بی حسی در قفسه سینه، شانه و دست چپ نشانه حمله قلبی است اما بیشتر مردم این علایم را تجربه نمی کنند. در عوض درد آن ها در گردن، قسمت شانه و یا از قسمت فک تا گوش گزارش می شود.بعضی خانم ها نیز بین شانه احساس درد می کنند. علایم آشکاری که باید به آن توجه کرد، دردی است که می آید و می رود دقیقا برخلاف درد گرفتگی عضلات که بی وقفه است. این دردها به راحتی نادیده گرفته می شود.امکان دارد یک روز درد را در گردن حس کنید و روز بعد دردی نداشته باشید. روز بعد ممکن است درد به قسمت فک و گوش انتقال پیدا کند. دردی را که جابه جا می شود، جدی بگیرید.
خستگی عادی و خستگی مفرط: خستگی مفرط که به مدت چند روز در فرد می ماند، یک علامت دیگر حمله قلبی است.بیشتر زنانی که دچار حمله قلبی شده اند، به این مورد اشاره می کنند.
از نفس افتادگی و سرگیجه: هنگامی که خون کافی به قلب نرسد، بی گمان اکسیژن کافی نیز به آن قسمت از بدن نمی رسد. کمبود گردش اکسیژن در خون باعث تنگی نفس خواهد شد. علایم دیگر آن می تواند حالت سرگیجه و احساس سبک بودن سر نیز باشد. متاسفانه، بیشتر مردم این علایم را به ریه و نه قلب ارتباط می دهند، در تحقیقی که سال گذشته توسط محققان آمریکایی انجام گرفت مشخص شد ۴۰ درصد زنان که قربانیان حمله قلبی بودند تنگی نفس داشتند.
درد پا و متورم شدن آن: عملکرد نادرست عضلات قلب یعنی این که خون قادر نیست ضایعات بدن را از بافت ها خارج کند و در نتیجه به علت احتباس آب، پا متورم می شود.این اختلال در کف پا و قوزک پا که از قلب فاصله دارند و گردش خون در آن ها ضعیف است، شروع می شود.
بی خوابی و اضطراب: پزشکان هنوز نتوانسته اند ارتباط بی خوابی و اضطراب را با بیماری قلبی توضیح دهند.مبتلایان چند هفته یا چند ماه قبل از حمله قلبی از مشکل در خوابیدن سخن گفته اند.
علایم مشابه آنفولانزا: همیشه عرق کردن پوست، خستگی مفرط و سرگیجه علامت آنفلوآنزا نیست بلکه نشانه وقوع یک حمله قلبی است.
ضربان تند قلب: ضربان شدید و نامنظم قلب را با حمله های عصبی اشتباه نکنید. در صورتی که این حالت به علت کار بدنی شدید ایجاد نشده بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
احساس ناخوشایند : چیزی که قبل از دچار شدن فرد به حمله قلبی، از اطرافیان شنیده می شود این است که فرد حالت طبیعی نداشت. به علایمی که به یک باره ظاهر می شود و عادی نیست توجه کنید. به عنوان مثال، یک فرد سالم و هوشیار بدون علت و به طور ناگهانی دچار از دست دادن حافظه، خستگی مفرط و آشفتگی نمی شود. علت نهفته آن می تواند عفونت مجرای ادراری و یا حمله قلبی باشد. در این گونه مواقع بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
منبع:روزنامه خراسان
مطالب مرتبط :