آموزش و طرز تهیه خورش به با روش مخصوص اصفهانی
اگر شما هم نام خورش به را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش به با روش مخصوص اصفهانی
یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش به است
مواد لازم برای خورش به :
گوشت :♦: 400 گرم
آلوی خورشتی(در صورت تمایل) :♦: 150 گرم
به :♦: 300 گرم
روغن :♦: 3 قاشق غذاخوری
لپه :♦: 100 گرم
پیازمتوسط :♦: 2 عدد
شکر :♦: 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی :♦: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین :♦: به میزان دلخواه
آموزش و طرز تهیه خورش به با روش مخصوص اصفهانی
باتوجه به اینکه در پخت این خورش به و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود،
در زمره خورش های شیرین به حساب آمده و درنتیجه، طرفداران خاص خود را دارد.
طرز تهیه خورش به :
ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخشده کمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میکنیم.
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میکنیم.
آموزش و طرز تهیه خورش به با روش مخصوص اصفهانی
خورش به، خورش واقعا خوشمزه و لذیذی است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد.
به زود پخته میشود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میکنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد،
آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید. پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.