آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دنت زعفرانی دسر خوشمزه مازندرانی ها
طرز تهیه دنت زعفرانی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دنت زعفرانی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دنت زعفرانی دسر خوشمزه مازندرانی ها
دنت زعفرانی یا مشکوفی یک دسر دسر مازندرانی است.
اگر به جای شیر در تهیهی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
مواد لازم برای تهیه دنت زعفرانی :
نشاسته :♦: 3 قاشق غذاخوری
شکر :♦: 3 قاشق غذاخوری
شیر :♦: 2 لیوان
زعفران دم کرده :♦: 2 قاشق غذاخوری
کره :♦: یک قاشق غذاخوری
وانیل :♦: نوک قاشق چایخوری
گلاب :♦: یک قاشق غذاخوری
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دنت زعفرانی دسر خوشمزه مازندرانی ها
طرز تهیه دنت زعفرانی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مشکوفی ابتدا
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
میتوانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و
آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مشکوفی دسر خوشمزه مازندرانی ها
میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین این دسر بکار ببریم تا ظاهر زیبا تر و شیک تری داشته باشد.