کالری و خواص آلو زرد و دیابت و بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به کالری و خواص آلو زرد و دیابت و بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
خواص و فواید بی نظیر آلو زرد آنتی اکسیدان این دست میوه ها بهترین گزینه برای بیماران و به ویژه افراد سیگاری است در نتیجه مصرف این میوه ها افراد شادابی و نشاط خود را بازمییابند.
آلو زرد
1- آلو زرد حاوی ویتامین های آ – ب – ب 2 – ب 6 – پ پ – ث و عناصری مثل کلسیم , فسفر , منیزیم , آهن , فلوئور , منگنز وگوگرد می باشد .
2- آلو زرد به علت داشتن مواد معدنی مفید , عدم تعادل یون های خون را از بین می برد و مواد لازم را در دسترس سلولهای بدن و به ویژه سلولهای عصبی قرار می دهد این عناصر مفید در فعالیت سلولهای عصبی و از میان بردن تحریک آنها نقش بسزائی دارند به عبارت ساده تر می توانند هیجان های عصبی را به راحتی فرو بنشانند و در واقع یک دارو آرامبخش برای تحریکات عصبی محسوب می شوند .
3- توصیه
شده است که در فصل گرما همه مردم بخصوص افرادی که از ناراحت های عصبی رنج
می برند با خوردن این میوه بسیار مفید خود را معالجه کنند
4- برای دفع سموم بدن , تعادل فشار خون و زیادی چربی خون توصیه می شود هر روز پیش از خوردن صبحانه آلو زرد میل کنند .
فیبر موجود در آلو سبب افزایش رشد و تکثیر باکتریهای مفید و مانع از رشد باکتریهای مضر در داخل روده میشود. در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در داخل روده، اسید بوتیریک تولید میشود که منشا انرژی برای سلولهای روده است و بهاین ترتیب به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
5- آش آلو زرد برای درمان اختلال حواس و بیماران دیابت مفید می باشد.
6- شربت آلوی زرد برای افرادی که مبتلا به مننژیت می باشند مفید است .
7- ضماد آلو زرد به همراه سرکه برای رفع کهیر مفید می باشد .
8- آلوی زرد ملین , صفرا بر , تسکین دهنده عطش , دافع بلغم و تب بر است .
مصرف این میوه برای اشخاصی که مبتلا به انگل معده، جوش های تازه و مترشح، گلودرد، ورم کلیه، سنگ کلیه، کم خونی، یبوست، خشکی معده، نقرس، اسید اوریک، چربی خون، تصلب شرائین، سرطان، جوش سیاه، اوره ، خارش پوست، سردرد، ترک لب و دهان و بدبوئی آن، آرتروز، تلخی دهان، ناراحتی های عصبی و کبدی، چسبندگی پلاکتهای خون ، استسقاء و مسمومیت می باشند مفید است.
9- مصرف این میوه برای اشخاصی که مبتلا به انگل معده , جوش های تازه و مترشح , گلودرد , ورم کلیه , سنگ کلیه , کم خونی , یبوست , خشکی معده , نقرس , اسید اوریک , چربی خون , تصلب شرائین , سوء هاضمه , سرطان , جوش سیاه , اوره , خارش پوست , سردرد , ترک لب و دهان و بدبوئی آن , آرتروز , تلخی دهان , ناراحتی های عصبی و کبدی , چسبندگی پلاکتهای خون , استسقاء و مسمومیت می باشند مفید است.
10- به افرادی که بیشتر کارهای فکری می کنند و یا در زیر نور آفتاب کار می کنند توصیه شده است که از میوه بیشتر استفاده کنند .
11- آلو زرد به علت داشتن مقدار زیادی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی از قدرت داروئی زیادی برخوردار است و از این جهت در زمره خوراکی هائی قرار گرفته است که تاثیرشان بر رو عملکرد دستگاه عصبی , قدرت فکر و تنظیم فشار خون غیر قابل انکار بوده و تقریبا اثر قطعی دارد .
انواع آلو یا آلوچه تازه برای مبتلایان به سوء هاضمه مزمن و ضعف اعصاب، بسیار نافع است زیرا ملین خوب و محرک دستگاه تغذیه است و عملش برای تمام اعضای بدن موثر است و باید جزو سبد غذایی اشخاصی که مبتلابه رماتیسم و نقرس و تصلب شرائین هستند، قرار گیرد
1- زیاده روی در خوردن آلو زرد برای طحال , حجاب حاجز مضر بوده و همچنین افرادی که مبتلا به قندخون می باشند نبایستی در مصرف این میوه زیادروی کنند.
2- زیاده روی در خوردن آلو زرد موجب تولید اسید اوریک , سنگ اگزالیک و تولید نفخ می گردد , ضمنا اشخاص سرد مزاج مجاز به مصرف این میوه نیستند .
3- افرادی که مبتلا به بیماری هائی نظیر : ناراحتی معده , چربی خون , رماتیسم , اسهال , کلسترول , نقرس , سکته مغزی , زخم معده و اثنی عشر , آلبومینوری , تصلب شرائین و آترومی هستند نباید در خوردن آلو زیاده روی کنند.