عکس و خواص انواع گل نرگس وحشی شیراز کریستال
گل نرگس,گل
نرگس شیراز,گل نرگس عکس,گل نرگس وحشی,گل نرگس نماد چیست؟,گل نرگس عکس
باکیفیت,گل نرگس عکسش,دانلود گل نرگس عکس,دسته گل نرگس عکس,گل نرگس زیبا
عکس,عکسهای گل نرگس,عکس گل نرگس وحشی,گل های نرگس وحشی,گل نرگس نشانه
چیست,گل نرگس سمبل چیست,گل نرگس در ادبیات نماد چیست,گل نرگس و امام رضا ع
گل ها دارای خواص و فواید بسیاری هستند و برخی از آن ها در طب سنتی مورد استفاده بوده اند، در این مطلب به بررسی برخی از این گل هایی که دارای خاصیت گیاهی هستند می پردازم.گل نرگس بسیار خوشبو است و معروفترین آن نرگس شیراز است.در واقع این گل از جمله گلهایی است که علاوه بر طراوت و خاصیت زیبایی بخشی به محیط، خواص درمانی شگفت انگیزی هم دارد.از امام رضا (علیهالسلام) روایت شده است از بوییدن این گل غفلت نکنید.معروفترین نوع این گل در ایران، Narcissus tazetta نام دارد که به اشتباه به نام گل نرگس شیرازی معروف شدهاست، درصورتی که به علت شرایط آب و هوایی خاص امکان رویش این گل در شهر شیراز وجود ندارد. مقام اول کشت این گل در ایران را منطقه «جره بالاده کازرون» دارا میباشد، هفتاد درصد گل نرگس در استان فارس و در این منطقه تولید میشود. این گل در بعضی از نقاط کشور مثل بهبهان و خفت هم یافت میشود، این در حالی است که در برخی نواحی ایران گیاه نرگس به صورت خودرو وجود دارد. بخش اعظم نرگس زارهای استان فارس در منطقه «جره»، «بلبلک»، «سرمشهد»، «فامور» قراردارند که گونههای متعددی را تولید میکنند. در این نرگسزارها چهار نوع این گل شناسایی شده که نرگس «شهلا» وسعت بیشتری از مناطق تحت کشت را به خود اختصاص دادهاست. از انواع دیگر آن هم میتوان به «پُرپر یا شصت پر»، «پنجه گربهای» و «مسکین» اشاره کرد. این گل به جهت داشتن زیبایی و بوی ویژه مشهور است بطوریکه در سال ۱۹۹۲ میلادی در جشنواره گل هلند رتبه نخست را به خود اختصاص داد. اما در ایران به علت نبود آگاهی و عدم تبلیغ کافی از این گیاه و خاستگاه آن، اطلاعات کافی منتشر نشدهاست و با وجود همه مزیتهایی که این گل دارد تاکنون این گل سهم ناچیزی از گردشگری گل را به خود اختصاص داده است. این گیاه پیازدار با ارتفاع بین ۳۰ تا ۴۵ سانتیمتر و با گلهای ۳ تا ۸ تایی در فصل زمستان به گل مینشیند حدود گل دهی نرگسهای بالاده ۴۵ روز یعنی از اوایل دی ماه تا اواسط بهمن ماه میباشد.
امام رضا علیه السلام :
… گل نرگس ببویید ؛ زیرا از زکام ، ایمنى مى بخشد . همچنین است سیاهْ دانه .
فی بحار الأنوار : «ولا یؤخِّر شمّ النرجس ، فإنّه یمنع الزکام فی مدّه أیّام الشتاء».طبّ الإمام الرضا علیهالسلام ، صفحه 38 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 324 ، دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 110 این متن در بحارالأنوار به این صورت آمده است: «بوییدن گل نرگس را به تأخیر نیندازید؛ زیرا که استشمام آن ، از ابتلا به زکام در ایّام زمستان ، جلوگیرى مىکند».
مطابق توصیه امام رضا علیه السلام سیاه دانه و بوییدن گل نرگس خاصیت ایمنی در برابر زکام را دارند. امام رضا (ع) می فرماید: وَلیشُمَّ النَّرجِسَ ؛ فَإِنَّهُ یأمَنُ الزُّکامَ ،وکذلِک الحَبَّهُ السَّوداءُ،؛ گل نرگس ببویید؛ زیرا از زکام، ایمنى مىبخشد و همچنین است سیاه دانه.
گل نرگس
هر روز این گل را ببویید. چنانچه میسر نشد هفته ای یکبار، در غیر این صورت ماهی یکبار، اگر نتوانستید سالی یکبار و حداقل در طول عمرتان حتماً یکبار بوی نرگس را بو کنید زیرا در بدن رگی است که انسان را دچار افسردگی میکند و بوی نرگس از بین برنده و درمان افسردگی می باشد.اما این گل زیبا خواص درمانی فراوان و شگفت انگیزی دارد. از جمله اینکه:بوییدن این گل شما را از ابتلا به زکام محافظت می کند و در بهبود سرماخوردگی بسیار مفید است.در واقع استفاده از مخلوط روغن این گل و عسل سبب بهبود درمان مزمن اعصاب میگردد.جالب است بدانید که ماساز روغن این گل روی معده و مثانه باعث بهبود مشکل مثانه میگردد.
گل نرگس وحشی
و لازم به ذکر است که همچنین از این مخلوط میتوان برای درمان و کاهش اسپاسم، دردهای مفاصل و شکستگی اعضای بدن استفاده نمود.گفتنی است در مادران شیردهی که با مشکل سفت شدن شیر مواجه هستند؛ استفاده از مخلوط روغن این گل و عسل و ماساژ آن بر روی سینهها سبب روان شدن شیر میگردد.قابل توجه است که افرادی که دچار دررفتگی مکرر اعضای بدن مثل شانه، کتف، دست و پا میشوند اگر محل دررفته را چندین بار با مخلوط پیاز این گل ، عسل و کمی سرکه ماساژ دهند؛ بهبود می بایند. درواقع این گل به دلیل خاصیت جاذب خود در درمان عفونت زخمهای عمیق بسیار کاربرد دارد و روش استفاده بدین شکل است که مخل زخم را بامخلوط روغن این گل و پیاز و عسل آغشته کنند. این مخلوط باعث بیرون کشیدن چرک و عفونت و درمان زخمهای عمیق میگردد.
گل نرگس نماد چیست؟
در واقع طرز تهیه روغن این گل نیز بدین صورت است که برگ گل را به همراه مقدار کمی سرکه داخل ظرف شیشه ای حاوی روغن زیتون میریزیم و در محیط یا دمای متوسط در مجاورت حرارت غیر مستقیم و یا پشت پنجره در معرض نور آفتاب قرار میدهیم. چنانچه در طول این مدت گلها روغن را جذب کنند مقداری روغن اضافه میکنیم و چنانچه مقدار روغن زیتون زیاد باشد برگهای گل را اضافه میکنیم. برای اینکه روغن گل بدست آید ۴۰ روز زمان نیاز داریم. بعد از این مدت، با استفاده از یک صافی، روغن گل را از مخلوط داخل شیشه جدا میکنیم. مایع بدست آمده؛ روغن نرگس نامیده می شود.
گل نرگس عکس باکیفیت
نکته: با وجود همه مزایای بوی نرگس توجه داشته باشیم افراد گرم مزاج در بوییدن این گل افراط نکنند زیرا سبب بروز سر درد خواهد گشت از خواص نرگس بهره ببرید.
خواص درمانی گل نرگس
نرگس از
جمله گلهایی است که علاوه بر طراوت و زیبایی خاص خود، در درمان برخی از
بیماریها نقش موثری دارد و میتواند بسیار کمک کننده باشد. خواص درمانی
نرگس عبارتند از
درمان زخمهای عفونی با گل نرگس
–نرگس به دلیل خاصیت جاذب خود در درمان عفونت زخمهای عمیق بسیار کاربرد دارد. برای بهبود چنین زخمی میتوانید محل زخم را با مخلوط روغن نرگس، پیاز و عسل آغشته کنید. این مخلوط باعث بیرون کشیدن چرک و عفونت و درمان زخمهای عمیق میشود. ریشهی نرگس نیز جذب کننده و شستوشو دهنده است.
درمان ورم و جوش با گل نرگس
از ترکیب بیخ نرگس، عسل و گاودانه میتوان معجونی درست کرد که دملهای نارس و سخت را میترکاند. همچنین ضماد بیخ نرگس ورم عصب را فرو مینشاند.
گل نرگس مفید برای افسردگی
گل حتی اگر یک شاخه باشد، در تغییر روحیه و ایجاد انرژی مثبت بسیار تاثیر دارد و میتواند کلیدی برای درمان افسردگی باشد. نرگس از جمله گلهایی است که چنین ویژگی دارد.براساس پژوهشها گلهای نرگس میتوانند از سد خونی مغزی یا دیوار دفاعی که مغز را منزوی نگاه میدارد، عبور کنند. این سد مشکل مهمی برای پزشکان در درمان شرایط مغزی چون افسردگی است، زیرا در برگیرنده پروتیینهایی است که به محض ورود دارو آن را پس میزند، اما نرگس علاوه بر اینکه خود عطری خوش بو و انرژی دهنده دارد، میتواند در رساندن دارو به مغز کمک کند.
رشد موها با گل نرگس
کسانی که میخواهند موهای شان سریع رشد کرده و بلند شود، ۵ تا۱۰گرم گل یا ساقهی نرگس را دریک چهارم لیتر آب جوشانده همچنین میتوانید بر سر بمالند. یک تا دو گرم پودر نرگس را در آب جوش ریخته و بر سر بمالید تا به تسریع موهای سر کمک کند.
گل نرگس موثر بر زیبایی پوست
نرگس و به خصوص ریشه ی آن اگر همراه سرکه باشد، لکههای سیاه و بهک را میزداید. ضماد پیاز نرگس با سرکه پاک کنندهی کک و مک است.
گل نرگس و آسیب عضلات
افرادی که دچار دررفتگی مکرر اعضای بدن مثل شانه، کتف، دست و پا میشوند، اگر محل در رفته را چندین بار با مخلوط پیاز نرگس، عسل و کمی سرکه ماساژ دهند؛ بهبود مییابند.
آنچه باید در مورد گل نرگس بدانید
– بوییدن نرگس سردرد را تسکین مىدهد.
– بوییدن نرگس از ابتلا به زکام جلوگیری کرده و در بهبود سرماخوردگی بسیار موثر است.
– استفاده از مخلوط روغن نرگس و عسل سبب بهبود درمان مزمن اعصاب میشود.
– ماساز روغن نرگس روی معده و مثانه باعث بهبود مشکل مثانه میشود. همچنین از این مخلوط میتوان برای درمان و کاهش اسپاسم، دردهای مفاصل و شکستگی اعضای بدن استفاده کرد.
– در مادران شیردهی که با مشکل سفت شدن شیر مواجه هستند؛ استفاده از مخلوط روغن نرگس و عسل و ماساژ آن روی سینهها سبب روان شدن شیر میشود.
– بوییدن یا ضماد کردن نرگس در درمان بیماری شبکوری مؤثر است.
– خوردن شش گرم از نرگس با عسل، انواع کرم معده را از بین میبرد.
– جوشانده چهار تا هشت گرم نرگس خشک در یک لیتر آب برای معالجه آسم توصیه میشود.
– بیماران مبتلا به آلزایمر نرگس بو کنند زیرا در روند درمان موثر است.
احتیاط
عطر نرگس گرم است بنابراین افراد گرم مزاج در بوییدن این گل زیادهروی نکنند زیرا سبب بروز سر درد در آنها خواهد شد.