خواص زنجبیل برای معده ,خواص زنجبیل برای معده,خواص زنجبیل برای زخم معده,خواص زنجبیل برای ورم معده,خواص زنجبیل برای اسید معده,خواص چای زنجبیل برای معده,خواص زنجبیل معده,خواص زنجبیل بر معده,خواص زنجبیل و معده,خواص زنجبیل در معده,خواص زنجبیل برای معده درد,خاصیت زنجبیل برای معده,فواید زنجبیل برای زخم معده,فواید زنجبیل برای ورم معده,خواص زنجبیل در درمان معده
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگههای بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست میآید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده میشود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که زنجبیل حاوی ترکیباتی است که خواص ضدسرطانی دارند. محققان مشاهده کردهاند که زنجبیل با سلولهای سرطانی تخمدان مقابله میکنند. نتایج بررسیهای دیگر نیز نشان میدهد که مصرف زنجبیل تازه باعث کاهش التهابهای کولون (روده) میشود.زنجبیل باعث هضم بهتر و سریع غذا میشود. ترکیبات موجود در زنجبیل با اثر گذاشتن روی مخاط معده و روده باعث بهبود عملکرد آنها میشود. نتایج پژوهشهای محققان هندی نیز نشان میدهد که این ادویه باعث تحریک ترشح آنزیمهای مختلفی میشود که هضم غذا را راحتتر میکنند.