اطلاعاتی در مورد مهمترین خواص آلو بخارا در بارداری و شیردهی در سایت جسارت
در این مطلب از سایت جسارت
به آشنایی با مضرات و خواص آلو بخارا در بارداری و شیردهی را برای شما
تهیه کرده ایم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار
گیرد.احتمالا شنیده اید که میوه های خشک در طول دوران بارداری چقدر مفید می
باشند. آیا هوس آلو بخارا کرده اید و نمیدانید که چه تاثیری بر جنین و
خودتان دارد.از مزایای خوردن آلو بخارا در بارداری این است که از یبوست جلوگیری می کند و سطح خون شما را بالا می برد و از کم خونی جلوگیری می کند
اطلاعاتی در مورد مهمترین خواص آلو بخارا در بارداری و شیردهی
آلو بخارا (گوجه برغانى) همان آلوى سیاه بزرگی است که طبیعت
سرد و تری دارد.ملین، مسهل رقیق و مسکن حرارتگرم مزاجها و صفراوىها،
رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از حرارت عارض شده باشدآلو بُخارا یکی از
انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست میآید.
برای تهیهٔ آن نخست آلو قطرهطلا در آب کمی جوشانده میشود، سپس پس از خنک
شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک میشود و به آن آلو بخارا می گویند
تحقیقاتی
شده است که نشان میدهد آلو بخارا که آلوی خشک شده محسوب میشود
آنتیاکسیدان فراوان دارد به طوری که محققان مقدار آن را با
آنتیاکسیدانهای موجود در میوه بلوبری برابر میدانند.این ماده مغذی
سرشار از فیبر و کربوهیدراتهایی موسوم به سوربیتول است که از ابتلا به
یبوست جلوگیری می کند .آلو بخارا که به نام های آلو زرد –پردفوس –یرقون
–اجاص –جاصا والو برقانی نیز شناخته می شود ،دارای طبعی سرد و تر است .
امام رضا ع نیز در مورد آن می فرماید :آلوی تازه حرارت را
خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را
آسان و از بین می برد.در ماه نهم بارداری آلو بخارا برای مشلات کبدی و
گوارشی بسیار خوب است و ما توصیه می کنیم افراد میل کنند. خوردن بادام شیرین قبل از خواب
هم برای رفع یبوست مفید می باشد. ضمن مصرف این ها بهتر است از مصرف موادی
مثل برنج که خشک هستند خودداری کرده و به جای آن از غذاهای آبکی استفاده
کنید. تخم گیاه اسفرزه هم مفید است و بهتر است آن را با روغن بادام شیرین
خیس کنید و زمانی که لعاب داد اشتفاده کنید تا دچار یبوست نشوید♦
اطلاعاتی در مورد مهمترین خواص آلو بخارا در بارداری و شیردهی
آلوبخارا
یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید در دوران باردری میل کنید.
خوشبختانه آلوبخارا دارای هیچ گونه عارضه جانبی نمی باشد.آلو اثرات زیانبار
رادیکالهای آزاد را خنثی میکند و از فرد در برابر ابتلا به بیماریهایی
از قبیل آسم، آرتروز، سکتهی قلبی و سرطان محافظت میکند. آنتیاکسیدانهای
موجود در این میوه از بدن در برابر رادیکالهای آزاد، که فرآیند پیری را
سرعت میبخشد، محافظت میکند. زاکسانتیین، یک کارتنوئید خوراکی مهم، به طور
گزینشی نور را به شبکیهی چشم جذب میکند، یعنی جایی که آنتیاکسیدان
تولید میشود و فیلترهای محافظت در برابر اشعهی فرابنفش نور فعال میشود.
این آنتیاکسیدانها بهویژه برای خنثی کردن رادیکال اکسیژن مخرب