سردی دست و پا,بیماری سردی دست و پا,سردی دست و پا در بارداری,علائم سردی دست و پا,درمان سردی دست و پا,درمان سردی دست و پا با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سردی دست و پا,سردی دست و پا را چگونه درمان کنیم,سردی دست و پا در کودکان,سردی دست و پا در بزرگسالان,سردی دست و پا در نوزادان,سردی دست و پا در بهار,سردی دست و پا در تابستان,سردی دست و پا در پاییز,سردی دست و پا در زمستان,آشنایی با سردی دست و پا,همه چیز در مورد سردی دست و پا,سردی دست و پا واگیردار است,سردی دست و پا و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سردی دست و پا
به گزارش بی اس ام اس اگر انگشتان پای شما همیشه سرد است، یکی از دلایل آن عبارت است از: ضعیف بودن جریان خون در پا. ضعیف بودن جریان خون می تواند علل مختلفی داشته باشد، از جمله: کشیدن سیگار، فشارخون بالا و یا بیماری قلبی.آسیب اعصاب پا در اثر عدم کنترل دیابت نیز می تواند یکی از علل سرد شدن انگشتان پا باشد.از علل دیگر می توان به کم کاری تیروئید و کم خونی اشاره کرد.برخی افراد در فصل زمستان یا حتی فصل گرم سال از سرد بودن دست و پای خود گله می کنند. این سردی علت های زیادی دارد؛ از استرس گرفته تا انگل. در علم پزشکی به سرد بودن کف پا، سندروم «رینودز» گفته می شود. دست و پای افراد مبتلا به این سندروم، با کوچک ترین تغییر دما سرد می شود.به علت تنگ شدن رگ های خون، گردش خون در اطراف دست و پا تحت تاثیر قرار می گیرد. انگشتان دست و پا سرد می شود و با جریان پیدا کردن خون، قسمت های مذکور قرمز می شود و احساس سوزش پیدا می کند. توجه نکردن به درمان این بیماری ممکن است باعث آسیب بافت ها شود.
علل سردی دست و پا :
حساسیت به موادغذایی یا محیطی که در آن قرار دارید می تواند علت این سردی باشد. داشتن حساسیت باعث کاهش فشارخون و در نتیجه سردی دست و پا می شود.کاندیدا، نوعی قارچ است که تقریبا در بدن تمام انسان ها رشد می کند. این نوع قارچ، اختلالاتیاز جمله سردی کف پا ایجاد می کند. در بدن افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، این قارچ زنده می ماند.انگل ، به محض وارد شدن به بدن، از مواد مغذی که باید وارد سلول ها شود، تغذیه می کند این امر باعث سرد شدن دست و پا می شود.کم خونی یکی از شایع ترین علل سردی دست و پاست.
درمان سردی دست و پا :
برای چند
ثانیه روی انگشتان بایستید سپس روی پاشنه برگردید، این کار را تکرار کنید
تا خون در داخل کف پا جریان پیدا کند و گرم شود.به مدت ۱۵دقیقه پای خود را
در یک طشت آب ولرم و نمک خیس کنید.قبل از پوشیدن جوراب، فلفل سیاه یا قرمز
در داخل جوراب بریزید.فعالیت جسمی مانند راه رفتن، شنا، دو یا دوچرخه سواری
روند گردش خون به کف پا را بهبود می بخشد.رعایت رژیم غذایی متعادل، کاهش
میزان چربی و کلسترول باعث بهبود جریان خون در بدن خواهد شد. کاهش مصرف
گوشت قرمز، هله هوله، غذاهای آماده و افزایش مصرف میوه و سبزی های تازه،
غلات سبوس دار گوشت کم چرب و ماهی های سالم مانند سالمون و تن در رفع این
بیماری موثر است.غذای گرم بخورید، زیرا علاوه بر گرم کردن بدن، نسبت به
غذای سرد انرژی کمتری برای هضم آن نیاز است.استعمال دخانیات باعث افزایش
میزان کلسترول در رگ های خون و در نتیجه سفت شدن دیواره رگ ها و انقباض رگ
های خون می شود.
منبع:robabnaz21.persianblog.ir
خواص رازیانه,فواید رازیانه,رازیانه درمانی,خاصیت رازیانه,خواص رازیانه درمانی,خواص رازیانه برای پوست,خواص رازیانه برای مو,خواص رازیانه برای جوانی,خواص رازیانه برای بارداری,خواص خوردن رازیانه,فواید رازیانه خام,فواید رازیانه پخته
به گزارش بی اس ام اس : رازیانه، گیاهی است معطر با دانه های قهوه ای رنگ بیضی شکل که علاوه بر گلبرگ ها، دانه آن نیز خواص فراوانی دارد.جوانه دانه رازیانه در کنار سالاد یا ساندویچ طعم مطلوبی به غذا می دهد اما برای تهیه آن لازم است دانه ها سه ساعت در آب خیسانده شود. پس از آن مقداری دانه را روی دستمالی ضخیم پهن کرده و با دستمال دیگری روی دانه ها را بپوشانید. چنانچه روزانه دو الی سه مرتبه دستمال به وسیله اسپری مرطوب نگه داشته شود خواهید دید که جوانه ها پس از چهار الی پنج روز قابل مشاهده است.جوانه رازیانه غنی از ریزمغذی های مورد نیاز بدن انسان است. اسیدهای چرب، کاروتن، اسیدهای آمینه، ویتامین و املاح معدنی فراوان این ماده غذایی، عملکرد دستگاه های مختلف بدن را بهبود می بخشد.پژوهش های بسیاری حاکی از اثرات شگرف این ماده غذایی بر دستگاه گوارش است. به گفته محققان گنجاندن جوانه دانه رازیانه در رژیم غذایی موجب عملکرد بهینه دستگاه گوارش شده و با تنظیم میزان ترشح اسید معده، کمک زیادی به تسکین نفخ معده و اختلالات گوارشی می کند. مصرف این ماده غذایی در کنار غذا، اشتها را کاهش داده و قدرت بینایی را بهبود می بخشد.
دانه رازیانه حاوی پروتئین، ویتامین ب۶، ویتامین ث، فولات، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی و پتاسیم بوده که پس از جوانه زدن مقدار بیشتری از این ریزمغذی ها پیدا می کند.
منبع : روزنامه ایران
خواص آدرنالین,فواید آدرنالین,آدرنالین درمانی,خاصیت آدرنالین,خواص آدرنالین درمانی,خواص آدرنالین برای پوست,خواص آدرنالین برای مو,خواص آدرنالین برای جوانی,خواص آدرنالین برای بارداری
به گزارش بی اس ام اس تصور کنید بر فراز یه کوه عظیم ایستادهاید و در یک آن خود را به پرتگاهی عمیق میاندازید. شما به سمت زمین در حال سقوطید. در آن لحظه؛ قلبتان میتپد، تنفستان بیشتر میشود، رنگ از چهرهتان میرود و حتی ممکن است عرق کنید. همه این عکسالعملها توسط آدرنالین ایجاد میشود.آدرنالین هورمونی است که از غدد فوق کلیوی ترشح میشود و باعث افزایش ضربان قلب و گشاد شدن راههای هوایی و رگهای خونی میشود. این هورمون به هنگام استرس ترشح میشود که اپی نفرین نیز نام دارد و با انقباض ماهیچهها، افزایش ضربان قلب و فشارخون، بدن را آمادهی انجام عکسالعمل میکند.وقتی آدرنالین در بدن ترشح میشود، شخص احساس سرزندگی، قدرت و هوشیاری میکند. با این حال بعد از عبور از آن لحظه، شخص از اثرات کاهش آدرنالین احساس ناراحتی خواهد کرد. از اثرات بعد از آن میتوان به سر درد، بی خوابی، عصبانیت و حتی ناراحتی معده اشاره کرد. فرد، هرگونه زخمی که در آن مدت به بدن فرد وارد شده، بطور ناگهانی احساس میکند. در این صورت باید با انجام فعالیت بدنی مثل دویدن، جست و خیز و پیادهروی، آدرنالین را مصرف کند.ترشح مدام آدرنالین در بدن برای سلامت عمومی شخص مضر است.شما همچنان بین زمین و آسمان در حال سقوط هستید و این سقوط ممکن از خطرناک باشد. اگر اینچنین باشد، این هورمون در خون ریخته میشود و یک سری از فعل و انفعالات خاص در بدن ایجاد میشود. این هورمونها در فعالسازی سیستم خود مختار یا سمپاتیک و پاراسمپاتیک نقش مهمی دارد. با ریزش این هورمون در خون، مقدار گلوکز خون افزایش مییابد. بروز پاسخ های تند و عصبی نیز تحت تأثیر نول آدرنالین است. استرس باعث کاهش انرژی ذهنی و بدنی، خستگی، بیخوابی، احساس افسردگی، افزایش ضربان قلب، بالارفتن فشار خون، افت قندخون، آسیب پذیری سیستم ایمنی و تغییر در وضعیت اشتها میشود. در این زمان که شما استرس دارید، اشتهای بیشتری دارید و انتخاب شما بیشتر از گروه مواد قندی و نشاستهای است. در سنین بالای 40 سال کاهش متابولیسم (سوخت و ساز) بدن، استرس بیشتری را برای فرد به همراه دارد. در این شرایط هورمونهایی ترشح می شوند که اشتها را زیاد و چربی را ذخیره میکنند.فسفر از موارد محرک است که در نوشیدنیهای گازدار وجود دارد. مصرف نوشابههای گازدار، کلسیم و فسفر بدن را از حالت اعتدال خارج میکند. عدم تعادل بین کلسیم و فسفر، باعث پوکی استخوان به خصوص در خانم ها میشود. کافئین نیز ماده ای محرک است که در قهوه، چای، کولاها، شکلات و تعدادی از داروها وجود دارد. مصرف زیاد موادغذایی حاوی کافئین همانند استرس عمل کرده، ترشح اسید معده و هورمونهای تیروئیدی و فعالیت کلیهها را بیشتر میکند. کافئین، علاوه بر تأثیرات ذکر شده، موجب فقر آهن و سردرد میشود. (انرژی دریافت شده از آن نیز کاذب است و در واقع غدد فوق کلیوی را خسته میکند.) مواد قندی ساده مانند شکر نیز عامل ایجاد استرس است. مصرف بیش از حد غذاهایی مانند دونات، کیک و شکلات در طول روز باعث خستگی افراد می شود. (برای از بین بردن آن میتوان مواد حاوی پروتئین را به آن افزود.)
خواص شاه تره,فواید شاه تره,شاه تره درمانی,خاصیت شاه تره,خواص شاه تره درمانی,خواص شاه تره برای پوست,خواص شاه تره برای مو,خواص شاه تره برای جوانی,خواص شاه تره برای بارداری,خواص خوردن شاه تره,فواید شاه تره خام,فواید شاه تره پخته
به گزارش بی اس ام اس : «شاه تره» گیاه خوشه ای با شاخه های سبز و گل های سفید مایل به صورتی رنگ است که میوه های کوچک و کروی دارد. این گیاه در مزارع، باغ ها و زمین های کشاورزی می روید. در این مطلب چند خاصیت این گیاه را مرور می کنیم.
مهم ترین مصرف این گیاه برای برطرف کردن بیماری های پوستی مانند اگزماست.
شاه تره مانع عفونت بدن می شود.
این گیاه خودرو به دستگاه گوارش کمک می کند.
شاه تره کبد را تحریک می کند تا صفرا را ترشح کند.
شاه تره با افزایش تعریق بدن به کاهش تب کمک می کند.
این گیاه که خاصیت آنتی هیستامین دارد کاهش دهنده تپش قلب، ضد اسپاسم، ضد ورم، ادرارآور، آرام بخش و پایین آورنده فشار خون بالا نیز می باشد.
چربی موی سر,بیماری چربی موی سر,چربی موی سر در بارداری,علائم چربی موی سر,درمان چربی موی سر,درمان چربی موی سر با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان چربی موی سر,چربی موی سر را چگونه درمان کنیم,چربی موی سر در کودکان,چربی موی سر در بزرگسالان,چربی موی سر در نوزادان,چربی موی سر در بهار,چربی موی سر در تابستان,چربی موی سر در پاییز,چربی موی سر در زمستان,آشنایی با چربی موی سر,همه چیز در مورد چربی موی سر,چربی موی سر واگیردار است,چربی موی سر و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان چربی موی سر
به گزارش بی اس ام اس افرادی که موهای چرب دارند در مراقبت از موهای خود دچار مشکل میشوند.
همچنین حالت دهی و آرایش دادن موی چرب نیز برای دارندگان این موها سخت است.
مویی که زود چرب میشه، صاحبش رو اسیر حموم میکنه،
چون اگه دو روز از شستشوی موها بگذره، این طور به نظر میاد که یه هفته از آخرین باری که
حموم رفته میگذره. این موها حالت پذیری کمی دارن و اگه کمپشت هم باشن که دیگه نورعلینور میشه.
چون موها بهم میچسبن و کم پشتی موها خیلی بیشتر به چشم میاد.
جنس موها معمولا دلایل ژنتیک داره و دلیلی بر عدم سلامت و بیماری نیست،
مگر در مواقع خیلی حاد و خاص که در این صورت باید به پزشک مراجعه کرد.
اما برای مهار میزان چربی مو و کنترلش میشه یه کارایی انجام داد.
از جمله اینکه دست به دامن مهربون طبیعت شد.لیموترش دوست خوبی برای موهای چربه.
چند دقیقه قبل از حموم یه لیمو تازه رو نصف کنید و با فشار ملایمی که بهش میدید،
موهاتون رو به آبلیمو آغشته کنید. لیموترش موهاتون رو نرم و شفاف میکنه
و نمیذاره پوست سرتون مثل کارخونه تولید روغن، چربی بسازه.
برای شستشو سرتون هم باید دقت کنید و از شامپوهایی استفاده کنید که مخصوص موهای چرب هستن.
شامپوی مخصوص موهای نرمال یا خشک ترشح چربی پوست رو چند برابر میکنه.
تو آخرین مرحله شستشو سرتون رو با آبی سردتر از معمول بشورید.
پوستای چرب به آب داغ واکنش نشون میدن.
اگه هیچ کدوم از این راهها موثر نبود از سرمهای ضد چربی استفاده کنید.
و در آخر اینکه خیلی سر به سر این جنس مو نذارید، یعنی مدام شونهاش نکنید
و با دست با موهاتون بازی نکنید. با این کار چربی سطح پوست رو با نوک شونه و انگشتاتون
به سمت ساقه مو هدایت میکنید و این به چرب شدن بیشتر موهاتون کمک میکنه.
منبع- تربچه
خواص آویشن,فواید آویشن,آویشن درمانی,خاصیت آویشن,خواص آویشن درمانی,خواص آویشن برای پوست,خواص آویشن برای مو,خواص آویشن برای جوانی,خواص آویشن برای بارداری,خواص خوردن آویشن,فواید آویشن خام,فواید آویشن پخته
به گزارش بی اس ام اس : آویشن درختچه ای کوتاه و پر شاخه است. شاخه های علفی آن پوشیده از برگ هایی در قسمت فوقانی ساقه است. گل های سفید ریز آن به طور چتری و منفرد می رویند. میوه آن فندق چهار قسمتی است. گیاه آویشن گیاهی است علفی با ساقه های کرکدار و سفید از خانواده نعناع (Lamiasceae) که سرشاخه های گل دار و برگ، آن قابل استفاده می باشد.
● موارد استفاده دم کرده آن به هضم غذا کمک می نماید و ضد سرفه و خلط آور است و در برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی استفاده می گردد.
● آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر است.
آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. اگر ۵ تا ۱۰ گرم اویشن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس و کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک موثر واقع خواهد شد. آویشن ضد تشنج وضد صرع و ضد نفخ هم است و برای تقویت بینایی و معده مفید است.برای جلوگیری از ریزش مو ۲۰ گرم اویشن را در یک لیتر آب جوشانده آن را هرچند روز یک بار به سر بمالید. ضمنا در خوردن اویشن نباید زیاده روی کرد زیرا باعث بروز آلبومین در ادرار می شود. مواد موثره آویشن باغی خلط آور بوده و برای معالجه سرفه مورد استفاده قرار می گیرد. از تنتور و عصاره های الکلی پیکررویشی این گیاه برای معالجه سرفه، گلودرد، برونشیت و آسم استفاده فراوان می شود.
● مقدار مصرف ۱۱- ۴ گرم به صورت دم کرده ۳ بار در روز
● منع مصرف و عوارض جانبی از مصرف روغن فرار آویشن به صورت خوراکی باید خود داری کرد و فقط به صورت استعمال خارجی کاربرد دارد و علایم مسمومیت با این گیاه و با روغن فرار آن تهوع، استفراغ، درد معده، سرگیجی و در نهایت تشنج، اغما و کلاپس قلبی تنفسی است.
منبع : روزنامه مردمسالاری
ام اس,بیماری ام اس,ام اس در بارداری,علائم ام اس,درمان ام اس,درمان ام اس با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان ام اس,ام اس را چگونه درمان کنیم,ام اس در کودکان,ام اس در بزرگسالان,ام اس در نوزادان,ام اس در بهار,ام اس در تابستان,ام اس در پاییز,ام اس در زمستان,آشنایی با ام اس,همه چیز در مورد ام اس,ام اس واگیردار است,ام اس و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان ام اس
به گزارش بی اس ام اس معمولاً افراد بعد از بروز علایمی مانند بی حسی و سوزن شدن دست و پا و یا از دست دادن تعادل به پزشک مراجعه می کنند و با انجام آزمایش و معاینه متوجه می شوند که به بیماری MS مبتلا شده اند.در این مطلب به علایمی که می تواند نشانه ای از این بیماری باشد اشاره می کنیم سوزش در انگشتان:این حالت ممکن است برای هر فردی به وجود بیاید اما در صورت دائمی شدن آن، بهتر است به پزشک مراجعه کنید شاید این نشانه ام اس نباشد اما می تواند با یک مشکل عضله یا عصب در ارتباط باشد. بنابراین بهتر است که به پزشک مراجعه کنید تا معاینه شوید.التهاب عصب بینایی و مشکلات چشم:این مشکل برای بیش از ۵۰ درصد مبتلایان به ام اس ایجاد می شود و در ۱۵ درصد افراد، جزو اولین علایم است. این مشکل می تواند به شکل دوبینی، چشم درد و دید غیر واضح بروز کند.
خستگی
مفرط:خستگی مفرط در بیماری های متعددی دیده می شود از جمله «ام اس»؛ در
مرحله اول این بیماری، حدود ۲۰ درصد بیماران دچار خستگی مفرط می شوند.احساس
ضعف در دست و پاها و ضعف عضله:احساس ضعف، خستگی یا سستی دست و پا علامت
شایع این بیماری است.از دست دادن تعادل:در موارد متعدد، نداشتن تعادل یا
راه رفتن به صورت غیرعادی می تواند علایم اولیه این بیماری باشد. برخی از
مبتلایان در مستقیم راه رفتن مشکل دارند و به آسانی تعادل خود را از دست می
دهند.نوعی احساس شوک الکتریکی:علامت لرمیت یا نوعی حس الکتریکی شوک که به
پشت و اندام تحتانی انتشار می یابد و اغلب هنگام خم کردن گردن بروز می کند،
می تواند نشانه ام اس باشد.اسپاستیسیتی (Spasticity):این حالت، ناتوانی در
کنترل عضله است که در مبتلایان به ام اس، بسیار شایع است.بی اختیاری
ادرار:مشکل مثانه یا روده در مبتلایان به ام اس شایع است. در صورت مشکل ساز
بودن این مسئله بهتر است به پزشک مراجعه کنید.علایم دیگر:سرگیجه، لرزش،
درد صورت، اسپاسم عضله، مشکل گفتاری، علایم دیگر بیماری ام اس است.
منبع:aftabir.com
خواص خیار چنبر,فواید خیار چنبر,خیار چنبر درمانی,خاصیت خیار چنبر,خواص خیار چنبر درمانی,خواص خیار چنبر برای پوست,خواص خیار چنبر برای مو,خواص خیار چنبر برای جوانی,خواص خیار چنبر برای بارداری,خواص خوردن خیار چنبر,فواید خیار چنبر خام,فواید خیار چنبر پخته
به گزارش بی اس ام اس خیار چنبر از دسته میوه هایی که استفاده از آن به نسبت خیار بوته ای کمتر است. اما خوردن آن خالی از فایده نیست. در این پست قصد داریم شما را با برخی از فواید این گیاه آشنا کنیم . پس با ما همراه باشید. طبع خیار چنبر سرد و تر میباشد و بیشتر در فصل تابستان کشت میشود. این میوه برای شفاف شدن پوست بسیار مفید است و میتوان از آن به عنوان ماسک صورت استفاده کرد.
– برای درد مفاصل خیار چنبر را با آرد جو و روغن کنجد مخلوط نموده روی مفاصل بگذارید.
– جهت التهاب کبد و معده بعد از غذا میل شود.
– کسانی که یرقان دارند بعد از غذا میل کنند.
– خیار چنبر ضدسرطان است.
– فشارخون را پایین میبرد.
– ضدصفرا میباشد.
– تخم خیار چنبر برای امراض کلیه و سنگ کلیه مفید است.
– برای درمان سیاتیک از ضماد خیار چنبر در محل درد گذاشته شود.
– تخم خیار چنبر برای مرض سوزاک مفید است.
منبع: دکتر سلام
خواص دارو های گیاهی,فواید دارو های گیاهی,دارو های گیاهی درمانی,خاصیت دارو های گیاهی,خواص دارو های گیاهی درمانی,خواص دارو های گیاهی برای پوست,خواص دارو های گیاهی برای مو,خواص دارو های گیاهی برای جوانی,خواص دارو های گیاهی برای بارداری,خواص خوردن دارو های گیاهی,فواید دارو های گیاهی خام,فواید دارو های گیاهی پخته
به گزارش بی اس ام اس : نسخه های مرکب
نسخه شماره 1- داروی تب بر
ریشه بابا آدم 30 گرم
گیاه علف چای 20 گرم
ریشه شیرین بیان 15گرم
برگ کاکوتی 10 گرم
برگ سنا 10 گرم
برگ گاوزبان 10 گرم
نسخه شماره 2- داروی تب بر
پوست بید یک قسمت
ریشه کاسنی یک قسمت
گل اروانه یک قسمت
برگ بادرنجبویه یک قسمت
میوه ناخنک یک قسمت
طرز تهیه :دو قاشق غذا خوری از مخلوط فوق را که قبلا خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
نسخه شماره 3-داروی تب بر
مغز خیار 30 گرم
مغز تخم کدو 30 گرم
تخم کاسنی 30 گرم
عصاره شیرین بیان 10 گرم
نشاسته 10 گرم
کتیرا 10 گرم
آب کاهو به مقدار کافی
طرز تهیه: داروها را کوبیده و الک کرده و سپس با مقدری آب کاهو یا لعاب اسفرزه مخلوط و به صورت حب درآورده و هر بار تا 6 گرم مصرف شود .
توجه : نسخه فوق جهت تب و سردرد و سرسام ( ورم مغز ) مفید بوده و همچنین تشنگی را رفع کرده و خاصیت خواب آور درد .
نسخه شماره 4- داروی ضد تب و خنک کننده
اسفرزه یک قسمت
تخم شربتی یک قسمت
تخم ریحان یک قسمت
اسطو خودوس یک قسمت
بالنگو یک قسمت
بارهنگ یک قسمت
به دانه یک قسمت
ریشه ختمی یک قسمت
طرز تهیه :دو قاشق غذا خوری از مخلوط داروی فوق ( ریشه ختمی قبلاکوبیده شده باشد ) را در یک لیوان آب جوش ریخته مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 5- داروی تب بر
تخم کاسنی یک قسمت
خارخاسک یک قسمت
ناخنک یک قسمت
گل پنیرک یک قسمت
پوست بید یک قسمت
طرز تهیه :دو قاشق غذا خوری از داروی فوق را که قبلا نیم کوب شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
نسخه شماره 6- داروی تب بر
زرد آلو 50 گرم
عناب 50 گرم
آلوی سیاه 50 گرم
پوست بید 50 گرم
بنفشه 10 گرم
نیلوفر 10 گرم
گشنیز 10 گرم
تخم کاسنی 5 گرم
طرز تهیه :ابتدا پوست بید را کوبیده و نرم کرده و همراه با سایر داروها در یک لیتر آب برای مدت 8 ساعت خیسانده و سپس آنرا صاف کرده و در یک نوبت میل کنید .
نسخه شماره 7- داروی تب بر ( چهار تخم )
تخم خیار یک قسمت
تخم خیار چنبر یک قسمت
تخم هندوانه یک قسمت
تخم کدو یک قسمت
طرز تهیه :داروی فوق را با یکدیگر مخلوط کرده و می کوبند سپس روزی سه بار هر بار ده گرم با کمی آب میل کنید .
نسخه شماره 8- داروی تب بر ( شش تخم )
تخم خیار یک قسمت
تخم کدو یک قسمت
تخم خیار چنبر یک قسمت
تخم هندوانه یک قسمت
تخم گرمک یک قسمت
تخم کاهو یک قسمت
طرز تهیه :داروی فوق را با یکدیگر مخلوط کرده و می کوبند سپس روزی سه بار هر مرتبه ده گرم با کمی آب میل می کنند.
نسخه های تک دارویی
نسخه شماره1
دارو : پوست یا برگ درخت بید ( Salix alba )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 2
دارو : گل اروانه ( Salvia hydrangea )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 3
دارو : گل شاه پسند طبی ( Verbena officinalis )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 4
دارو : برگ و پوست ساقه گیاه زبان گنجشک ( Fraxinus excelcior )
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 5
دارو : برگ یا چوب یا پوست ساقه غان ( قان ، توس ) ( Betula alba )
مقدار مصرف : 5 تا 10 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 6
دارو : ریزم با تمام گیاه همیشه بهار کوهی ( تنباکوی کوهی ) ( Arnica montana)
مقدار مصرف : 0/5 تا 1 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره7
دارو : ریشه کاسنی ( Cichorium intybus)
مقدار مصرف : 5تا 15 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره8
دارو : پوست کبوده و سپیدر ( Populus alba )
مقدار مصرف : 4 تا 8 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید
نسخه شماره9
دارو : تمام گیاه بنفشه ( Viola ordorata )
مقدار مصرف : 5 تا 10 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره10
دارو : تخم خرفه ( Portulaca oleracea)
مقدار مصرف : 5 تا 10 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 11
دارو : برگ بارهنگ ( Plantago Lantceolata)
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره12
دارو : پیاز ( Allium cepa)
طرز تهیه و مقدار مصرف : روزی 2 تا 3 پیاز همراه با غذا میل کنید .
نسخه شماره 13
دارو : ریحان ( Ocimum basilicum)
مقدار مصرف : 5 تا 15 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره 14
دارو : ماش ( Vicia sativa)
مقدار مصرف : 30 تا 60 گرم
طرز تهیه : بصورت پخته میل کنید .
نسخه شماره15
دارو : بادرنجبویه ( Melissa officinalis)
مقدار مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
نسخه شماره16
دارو : گل گیاه شاه بلوط هندی ( Aesculus hipocastanum)
مقدار مصرف : 4تا 8 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف کرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
به گزارش بی اس ام اس ویتامین D از جمله ویتامینهایی است که دریافت آن از طریق منابع غذایی، نورآفتاب و مکملهای غذایی از دوران کودکی تا کهولت برای تداوم سلامت ضروری است.
ویتامین دی و پیشگیری از بیماری ها
ویتامین D باعث استحکام استخوان ها می شود
هم چنین این ویتامین در برابر دیابت ، سرطان ، آترواسکلروز ،بیماری های
قلبی و افسردگی فرد را حفاظت می کند .محققان میگویند که ویتامین D از نور
خورشید ، مواد غذایی و مکمل های غذایی بدست می آید .
ویتامین D باعث افزایش استقامت استخوان ها می شود
ویتامین D از زمان جنینی تا پیری نقش عمده
ای در حفاظت از استخوان ها دارد . بخشی از کلسیم توسط مواد غذایی جذب می
شود . در افراد سالمند روزانه خوردن یک عدد قرص کلسیم می تواند نقش بسزایی
در افزایش استقامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان داشته باشد .کودکان هم به ویتامین D برای جلوگیری از نرمی استخوان نیاز دارند .
ویتامین D و بیماری ام اس
بیماری ام اس به سلسله اعصاب صدمه می زند .
مطالعات جدیدتر نشان می دهد که نقصی در ژنی وجود دارد که منجر به کاهش سطح
ویتامین D می شود ، نقص این ژن در بعضی افراد باعث بروز ام اس می شود .
ویتامین D و دیابت
مطالعات نشان می دهد ارتباط معناداری بین
سطح پایین ویتامین D و دیابت و سطح قند خون وجود دارد .اما بررسی ها این را
که مصرف مکمل های ویتامین D باعث عدم ابتلا به دیابت می شود را نشان نداده
است .
کاهش ویتامین D و افسردگی
ویتامین Dدر رشد و تکامل مغزی نقش عمده ای
دارد . برخی از تحقیقات نشان می دهد که سطح بالایی از ویتامین D باعث کاهش
علایم افسردگی می شود
چگونه با نور خورشید ویتامین D جذب بدن می شود؟
هنگامی که نور خورشید بر روی پوست شما می
تابد ، باعث جذب ویتامین D می شود . نور خورشید منبع غنی از ویتامین D است
اما به اندازه کافی نیاز را برطرف نمی کند .
چه غذاهایی حاوی ویتامین D می باشد ؟
بسیاری از غذاهایی که ما می خوریم به صورت
طبیعی ویتامین D ندارند . ماهی آزاد ، سالمون و بسیاری از ماهی های دیگر
سرشار از ویتامین D است . مقادیری ویتامین D در زرده تخم مرغ ، جگر گوسفند ،
شیر و غلات یافت می شود .
روز خود را با ویتامین D شروع کنید
می توانید صبحانه خود را با ویتامین D شروع کنید. شیر، آب پرتغال سرشار از ویتامین D است که برای یک صبحانه توصیه می شود .
مکمل های ویتامین D
بسیاری از افراد تمایل دارند که مکمل های
ویتامین D را مصرف کنند . مکمل های ویتامین D میزان ویتامین D را در خون
بالا می برند.برای مصرف ویتامین D با پزشک خود مشورت کنید .
چگونه کمبود ویتامین D را تشخیص بدهیم؟
در بسیاری از افراد کمبود ویتامین D با
خوردن غذا و مکمل های غذایی جبران نمی شود . برخی عوامل باعث کاهش سطح این
ویتامین می شود . برای مثال در 50 سالگی و بالاتر ،پوست تیره ،بیماری های
کبدی ، بیماری های گوارشی باعث کاهش ویتامین D می شود .
منبع:salamatnews.com